O să rămâi mască! Ce avere are „Regina sprâncenelor”?

De Libertatea.ro, pe

Cele mai bogate zece românce au împreună o avere de aproape un miliard de euro, conform Top 300 Capital. Printre ele şi-a făcut loc şi Anastasia Soare, care a reuşit să facă zeci de milioane de euro pornind de la o simplă pensetă.

Când vine vorba de sprâncene la Hollywood, vedete precum Jennifer Lopez, Madonna, Oprah, Naomi Campbell, Charlize Theron sau Claudia Schiffer stau la coadă pentru serviciile ei. Anastasia Soare a început, în urmă cu 25 de ani, ca o simplă angajată la un salon de frumuseţe.
Două saloane proprii în Los Angeles
Acum, românca a ajuns să aibă o avere estimată în ediţia din 2014 a Top 300 Capital la 32-35 de milioane de euro. În termeni de business, Anastasia Beverly Hills înseamnă două saloane proprii de tip coafor-cosmetică în Los Angeles (Beverly Hills şi Brentwood), peste 1.500 de magazine numai în America, prin care se vând produsele pentru sprâncene create de româncă, 90 de „studiouri de sprâncene” în cadrul lanţului Nordstrom din SUA, 16 francize în Japonia, două în Thailanda şi încă una în Mexic.
Citeşte mai multe pe Libertatea.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter