Anamaria Prodan renunță la emisiunea “Gospodar fără pereche“. Care este motivul dureros al deciziei sale

De Mădălina Manole, pe
Anamaria Prodan a luat o decizie radicală și este pe deplin înțeleasă. Aceasta a renunțat la emisiunea pe care o prezenta la PRO TV pentru a petrece cât mai mult timp cu mama sa, Ionela Prodan, aflată într-o stare delicată de sănătate.

Anamaria Prodan prezenta emisiunea Gospodar fără pereche la PRO TV, însă, se pare că nu o vom revedea foarte curând pe micile ecrane. Decizia se vrea temporară, Anamaria dorind să petreacă cât mai mult timp cu mama sa, internată în acest moment la Spitalul Elias din Capitală:  “Ionela Prodan este bolnavă rău, iar Anamaria este pur și simplu disperată. O iubește pe mama ei ca pe ochii din cap și nu mai știe ce să facă să îi mai aline suferintele îndrăgitei cântărețe de muzica populara”, au transmis prietenii familiei Prodan, conform Wowbiz.

Ionela Prodan se află înternată în spital de aproximativ trei săptămâni și diagnosticul medicilor este foarte rezervat. Cu toate acestea, starea generală a Ionelei Prodan tinde către mai bine. Elena Merișoreanu, interpretă de muzică populară și colegă de scenă, a vizitat-o în cursul zilei de astăzi și a transmis că starea artistei era una bună. Cu toate că era vizibil slăbită, Ionela Prodan nu și-a pierdut simțul umorului și chiar a sfătuit-o pe prietena sa să slăbească.

Citește și – Ionela Prodan și-a revenit din comă. Care a fost reacția artistei

Citește și – Oana Radu intră în televiziune. Ce emisiune va prezenta artista

Sursă foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter