Alina Pușcaș este gravidă? Vedeta ar fi însărcinată cu al treilea copil

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Miercuri, 09 ianuarie 2019, 14:36
Alina Pușcaș ar fi însărcinată cu cel de-al treilea copil, conform informațiilor de ultimă oră apărute în presă. Până în acest moment, prezentatoarea TV nu a făcut nicio declarație în acest sens, mărind și mai mult suspansul.

Alina Pușcaș, în vârstă de 33 de ani, va deveni mămică din nou, pentru a treia oară, iar vestea a fost dată de spynews.ro.  Conform sursei citate, Alina Pușcaș a fost dată de gol de prietenii și colegii săi. Informațiile par plauzibile având în vedere că Alina Pușcaș a mărturisit că-și mai dorește un copil: „O să concepem şi un al treilea copil la un moment dat. Medicul mi-a zis să fac neapărat pauză de doi ani. Primele două sarcini au fost foarte apropiate”, – spunea Alina Puşcaş în urmă cu aproape doi ani, după botezul fiicei.

 

View this post on Instagram

 

! @okmagazineromania ! ❤️‍‍‍ #family #portrait #photography #delicate #angels #kids #blonde #happy #parents #love

A post shared by alina puscas (@alina_puscas_) on

Alina Pușcaș a devenit mamă pentru prima oară în 2015, atunci când a adus pe lume un băiețel, Alexandru. În 2017 s-a căsătorit cu logodnicul său, medicul stomatolog Mihai Stoenescu, și a devenit, din nou, mămică, născând o fetiță pe nume Melissa Antonia.

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter