Actorul Toma Cuzin, Firicel din „Las Fierbinți”, condamnat la un an de închisoare. Ce fapte penale a săvârșit

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 16 noiembrie 2022, 14:40

Toma Cuzin (44 de ani), actorul care interpretează rolul personajului Firicel, din serialul „Las Fierbinți”, difuzat la PRO TV, a primit o condamnare cu amânare la un an de închisoare, după ce a fost prins conducând fără carnet și sub influența băuturilor alcoolice și a unor substanțe interzise. Decizia dată cu amânarea pedepsei, notează Libertatea, înseamnă că Toma Cuzin scapă de închisoare dacă respectă un set de condiții.

Toma Cuzin a fost prins în 2018, conducând cu permisul suspendat. În urma recoltării probelor biologice, polițiștii au stabilit că se afla la volan sub influența alcoolului și a altor substanțe interzise.

Citeşte şi: Cine este și cu ce se ocupă iubitul Ancăi Dumitra, Geanina din „Las Fierbinți”. „Suntem de ceva ani împreună!”

Citeşte şi: Costi Diță, după zece ani de „Giani” din Las Fierbinți: „Mi-e frică de mintea mea că o să cedeze”

Citeşte şi: Bebelușul Ecaterinei Ladin, celebra Dalida din „Las Fierbinți”, a avut fractură de femur: „Din neatenția mea…”

Citeşte şi: Ce presupune “dieta luptătorului”. Actorul Cătălin Neamțu din „Las Fierbinți” a slăbit 26 kg cu ajutorul ei

În temeiul art. 39 alin. 1 lit. b raportat la art. 38 alin. 1 şi 2 C.pen., contopeşte cele trei pedepse principale aplicate inculpatului prin prezenta hotărâre şi aplică inculpatului pedeapsa cea mai grea (8 luni), la care va adăuga sporul de o treime totalul celorlalte pedepse (1/3 din (6 luni + 6 luni)), în total pedeapsa de 1 an închisoare.

În temeiul art. 83 alin. 1 C.pen., amână aplicarea pedepsei rezultante de 1 an închisoare, pe durata termenului de supraveghere de 2 ani – se arată în minuta instanței dată, luni, 14 noiembrie.

Toma Cuzin va trebui să achite plata cheltuielilor judiciare, în valoare de 1.200 de lei.

Actorul a mai avut probleme cu legea în trecut. În 2019, a fost prins având asupra sa substanțe interzise de mare risc. La momentul respectiv, procurorii DIICOT au clasat dosarul respectiv.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter