12 ucraineni, căutați în Munții Maramureșului. Bărbații ar fi trecut ilegal granița

De Unica.ro, pe

12 bărbați ucraineni sunt căutați de polițiști, salvamontiști și jandarmi motani în Munții Maramureșului. Aceștia ar fi trecut ilegal granița din Ucraina în România.

Autoritățile au fost alertate luni noaptea, cu trei apeluri la 112, că în zona Vf. Pop Ivan din Munții Maramureșului 12 bărbaţi ucraineni însoţiţi de o călăuză ar fi trecut ilegal graniţa, potrivit vasiledale.ro.

În urma unei sesizări telefonice primite la dispeceratul Inspectoratului Teritorial al Poliției de Frontieră Sighetu Marmației, instituțiile publice cu atribuții în domeniul ordinii publice și siguranței naționale, împreună cu Serviciul Public Județean Salvamont Maramureș acționează, în prezent, în sistem integrat, pentru găsirea unor posibile persoane rătăcite pe Muntele Pop Ivan. Apelul telefonic a fost efectuat de către o persoană de sex feminin, a transmis Poliția de Frontieră, potrivit Libertatea.ro.

Citește și: De ce a participat, de fapt, Elena Matei la „Chefi la Cuțite”. „Da, m-am folosit de acea emisiune!”

Alex Velea nu și-ar apăra țara în caz de război: „Pentru cine să lupt și să mor? Aș fugi, îți dai seama!”

Adela Popescu, mesaj de susținere pentru Irina Fodor, după zvonurile apărute în presă despre ea și Ștefan Bănică Junior

Care este numele real al Alexandrei Duli de la Survivor România 2022. În ce reality show a mai participat

Au fost anunțate și autoritățile de frontieră ucrainene, în vederea cercetării în comun a aspectelor sesizate. Timp de mai multe ore un elicopter din cadrul Inspectoratului General de Aviație al Ministerului Afacerilor Interne a survolat zona pentru a găsi persoanele rătăcite, dar ceața densă a diminuat considerabil vizibilitatea. Echipajele nu i-au găsit, dar acțiunea de căutare continuă.

Sursă foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter