1 mai 2012: cum îţi petreci ziua liberă în oraş

De Erika Chivu, pe

Dacă anul acesta nu pleci nicăieri de 1 mai, ai multe posibilităţi de petrecere a timpului liber şi în oraş. Iată ce poţi face.

Premiere la cinema în acest weekend

Pentru cinefili, vacanţa de 1 mai aduce mai multe premiere demne de luat în seamă. Astfel, vineri, 27 aprilie au loc premierele filmelor „Lockout”, „The Raven” şi „The Iron Lady”, suficiente pentru toate gusturile. Ai parte de acţiune şi science fiction în „Lockout”, suspans în thriller-ul sumbru „The Raven” şi puţină istorie contemporană în „Doamna de Fier”.

Spectacole de circ şi teatru în Bucureşti

Pe 1 mai poţi urmări acrobaţii uimitoare executate de artiştii Circului Naţional din China. Spectacolul are loc la Sala Palatului, de la ora 20:00, iar biletele costă între 100 şi 300 de lei.
Dacă preferi o piesă de teatru ai de ales între „Imaginează-ţi că eşti Dumnezeu” la barul În culise şi “Livada cu vişini” la Teatrul Naţional.

Târg şi plimbări

Dacă vrei totuşi să-ţi petreci ziua de 1 mai 2012 în aer liber, poţi încerca o plimbare în parc. În parcuL Alexandru Ioan Cuza (IOR) se desfăşoară şi un târg cu multe oferte culinare, jucării, suveniruri, cărţi, etc.

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter