Raul, tânărul care a rămas văduv și infirm în urma accidentului din Baia Mare, plânge neîncetat: „Să nu-l iertați!”

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 12 iulie 2021, 11:34
Raul, una dintre victimele cumplitului accident petrecut la Baia Mare, își plânge continuu soția și își imploră mama să nu-l ierte pe cel care i-a nenorocit viața. Tânărul rămas văduv și-a pierdut un picior și va fi supus mai multor intervenții chirurgicale. 

Raul și soția sa au fost victimele unui cumplit accident petrecut sâmbătă, 3 iulie, în Baia Mare. O mașină a intrat în plin stația de autobuz unde cei doi tineri stăteau pe bancă. Denisa a murit la spital, iar Raul a suferit o intervenție chirurgicală ce a durat 13 ore.

Medicii i-au amputat un picior, dar pentru a nu rămâne paralizat vor mai urma și alte intervenții chirurgicale.

Citește și: Oana Zăvoranu, critici dure la adresa Ginei Pistol și lui Smiley: Această familie se vrea a fi pe un high așa

Adela Popescu a născut! Prima fotografie cu bebelușul

Oana Roman vrea să o dea în judecată pe Vica Blochina: „Va trebui să răspundă pe cale legală”

Doi tineri proaspăt căsătoriți s-au îmbătat în luna de miere și au cumpărat hotelul în care erau cazați

Ce spune mama lui Raul, tânărul rămas văduv și infirm în urma accidentului din Baia Mare

Eugenia Varga, mama tânărului a declarat pentru Observator în ce stare se află acum fiul său: „Întruna îmi spune, de când am înmormântat-o pe nevastă-sa, îmi spune întruna: Mami, nu-l iertaţi!. Şi plânge întruna! Abia acum, numai, începe cu operaţiile de mai sus, de la genunchi în sus. Amândouă picioarele sunt rupte şi acolo necesită operaţie. Şi pe urmă la mână şi coloană”.

Și un prieten al lui Raul cere dreptate, la fel ca și alți oameni care s-au strâns în fața Tribunalului unde a fost dus șoferul care a provocat teribilul accident.

„Fetiţa, săraca, este în pământ. Băiatul este paralizat… Să se facă dreptate, să se facă. Să-i dea o pedeapsă… Maximă”, a spus acesta.

„Nu ştiu ce a avut în cap! A vrut să pară şmecher în faţa oamenilor că el are maşină scumpă! Eu am apucat numai să-mi trag un pic picioarele. Ei, săracii, nu au mai apucat deloc, nimic”, a povestit un tânăr care a reușit să se ferească din calea bolidului.

Șoferul a fost arestat preventiv timp de 29 de zile, pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă.

Sursă foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter