Prințul Harry al Marii Britanii, recunoscător pentru logodnica sa care îl va ajuta să își îndeplinească atribuțiile de ambasador al tineretului

De Oana Savin, pe
Prințul Harry al Marii Britanii, care a fost numit de către Regina Elisabeta a II-a, ambasador al tineretului pentru Commonwealth, a declarat că este recunoscător pentru logodnica sa care îl va ajuta să își îndeplinească noile atribuții.

În noul meu rol voi depune toate eforturile pentru a o sprijini pe regină, pe tatăl meu, prinţul de Wales, şi pe fratele meu William, care ştiu cu toţii că tinerii sunt răspunsul la provocările prezentului”, a declarat Harry.

Sunt deosebit de recunoscător că femeia cu care urmează să mă căsătoresc, Meghan, mi se va alătura în această muncă la care este entuziasmată să ia parte”, a mai spus prințul.

Citește și: Ei sunt actorii care îi vor juca pe Meghan Markle și Prințul Harry într-un nou serial. Seamănă?

Datoria mea va fi să mă asigur că ideile voastre, îngrijorările, părerile și speranțele sunt auzite”, a precizat el.

Angajamentul meu va fi să lucrez alături de voi pentru a construi tribune mai adecvate în cadrul cărora să vă exercitați calitățile de leader și să vă ajut să colaborați și să formați parteneriate cu semenii voștri din alte state”, a încheiat Harry.

Forumul tineretului se desfăşoară înaintea unui summit al şefilor de stat din Commonwealth, care va avea loc joi şi vineri, şi unde se crede că va fi abordată şi tema unui posibil succesor al reginei în vârstă de 91 de ani în organizaţia din care fac parte 53 de state.

Citește și: Meghan Markle va încălca o tradiție de sute de ani la nunta sa cu Prințul Harry

Potrivit biroului de presă al premierului britanic, Theresa May va ţine un discurs, în a doua parte a zilei de luni, în cadrul unui forum de afaceri, în care va sublinia că îşi doreşte ca organizaţia Commonwealth să devină ”un far al schimburilor comerciale libere şi inclusive”.

Prințul Harry și fost actriță americană Meghan Markle se văr căsători pe data de 19 mai, acesta fiind cel mai așteptat eveniment al anului.

Foto: NorthFoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter