„Pinocchio” revine pe marile ecrane cu Robert Downey Jr. în distribuţie

De Nicoleta Galeteanu, pe Ultimul update Miercuri, 13 aprilie 2022, 13:13

Am avut ocazia să vedem cele mai multe dintre basmele nemuritoare ale copilăriei în adaptări mult diferite faţă de originale, dar în mod cert apetenţa producătorilor nu opreşte aici.
Dacă îţi era dor de „Pinocchio”, află că faimoasa poveste scrisă de de Carlo Collodi, „Pinocchio”, va fi ecranizată într-o producţie pentru marele ecran de cei de la Warner Bros.

Sub regia lui Tim Burton (acelaşi cineast care a făcut şi „Alice in Wonderland” sau „Dark Shadows”), acesta se pare, scrie The Hollywood Reporter, că l-a contactat deja pe actorul Robert Downey Jr. pentru rolul tâmplarului Geppetto.

Actorul s-ar fi arătat interesat, scrie publicaţia, citând cele „două surse bine plasate”, singura problemă invocată de acesta fiind programul său foarte încărcat.

Filmul, mai mult o adaptare după „Aventurile lui Pinocchio”, se concentrează pe personajul Geppetto, care porneşte într-o aventură care îi va prilejui reîntâlnirea cu micuţa sa marionetă de lemn pe care o pierde.

Scenariul filmului va fi semnat de Bryan Fuller, iar producător este Dan Jinks, care a produs şi pelicula „American Beauty”.

Tu ce poveste nemuritoare ţi-ai dori să fie ecranizată?

Foto: NorthFoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter