O tânără ciclistă medaliată cu argint la Olimpiade s-a sinucis

De Oana Savin, pe
Kelly Catlin, o tânără ciclistă medaliată cu argint la Olimpiada de la Rio în vârstă de 23 de ani, s-a sinucis. Vestea tristă a fost dată de fratele ei, pe pagina de socializare Facebook.

Triplă campioană la ciclism, Kelly a murit la doar 23 de ani, iar fratele ei a confirmat că și-a luat viața.

Sora mea Kelly s-a sinucis aseară. Ea este singura persoană cu care mi-am împărțit aproape toată viața și îmi va fi teribil de dor de ea”, a scris fratele lui Catlin pe Facebook.

„Suntem extrem de triști de trecerea în neființă a lui Kelly”, a afirmat președintele Federației de Ciclism a Statelor Unite, Rob DeMartini.

Cu toții îi vom duce dorul. Kelly a foat mai mult decât o atletă pentru noi și întotdeauna va face parte din familia de ciclism a SUA. Gândurile și rugăciunile noastre merg către familia Catlin. Este un moment dificil și vrem să le respectăm intimitatea. Întreaga comunitate de ciclism deplânge această pierdere imensă. Oferim suport continuu colegilor, antrenorilor și echipei lui Kelly”, a msi spus el, citat de Mirror.co.uk.

Tatăl tinerei, Mark, a declarat că fiica sa a murit vineri noapte, în casa ei din California.

Kelly Catlin a câștigat mai multe medalii de aur cu echipa de ciclism a Statelor Unite între 2016 și 2018, la campionatele mondiale. La Olimpiada de la Rio de Janeiro a obținut medalia de argint.

Sursă foto: Captură video Youtube

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter