O tânără a fost violată iar tatăl ei a fost ucis de un bărbat cu cagulă care a intrat într-o casă din județul Constanța. Criminalul încă a nu fost prins

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 02 iulie 2021, 11:59
Un bărbat cu cagulă a intrat în casa unei familii din localitatea Corbu, județul Constanța, și a înjunghiat un bărbat în vârstă de 41 de ani și i-a violat fiica în vârstă de 20 de ani, anunță Ziua de Constanța. La scurt timp după incident, bărbatul înjunghiat a murit.

Fratele celui decedat a declarat că „m-a sunat soția la ora 4 fără 20 și mi-a spus că a intrat cineva peste ei, a băgat cuțitul în fratele meu și a violat-o pe fata cea mare. Erau foarte speriați. Trei copii erau în casă. A luat-o pe fata cea mare iar fratele meu a încercat să-și apere fata. N-am nicio idee ce s-a întâmplat, am rămas surprinși. Fratele și cumnata mea erau oameni obișnuiți, munceau.”

”Din ce am înțeles de la cumnata mea, criminalul, că altfel nu pot să îi spun, ar fi întrebat care e minoră, dintre fete. Și a luat-o pe cea mare. A zis că de cea mică nu se atinge că este minoră. De soție nu s-a atins, a luat-o pe cea mare în dormitor și…”, a spus fratele celui înjunghiat.

Apelul la 112 a fost făcut de sora cea mică, aceasta anunțând că sora ei a fost violată și că tatăl ei a fost înjunghiat, transmite Antena 3.

Potrivit sursei citate, bărbatul care a intrat peste familie, în casă, purta cagulă și mănuși. Acesta a cerut, inițial, bani, însă ulterior a ajuns să o violeze pe tânăra de 20 de ani și să îl ucidă pe tatăl acesteia, care încerca disperat să își salveze fiica.

În tot acest timp, bărbatul ar fi închis-o pe soția victimei în baie, nu înainte însă de a o lovi și pe ea. După atac, bărbatul a furat 200 de lei din casă și a dispărut.

Polițiștii se află, în acest moment, la fața locului, de unde încearcă să adune amprente și probe pentru a-l putea identifica pe atacator.

Ce spune ministrul de Interne despre crima de la Corbu

Ministrul Afacerilor Interne, Lucian Bode, a declarat vineri, despre crima de la Corbu din judeţul Constanţa, că anchetatorii au un cerc de suspecţi şi consideră că este vorba de ore până când suspectul va fi reţinut. El a mai afirmat că în acest caz este vorba de “un dement” care a intrat peste o familie în casă, anunță Hotnews.

”Practic, avem declaraţiile a doi martori care au fost în casă, la ora 3.46, atunci s-a primit apelul la 112 la poliţie, în câteva minute colegii noştri au ajuns acolo, din păcate avem o persoană decedată, vom vedea care este mobilul acestei crime, răzbunare, alte…nu pot să mă pronunţ acum…răzbunare, jaf, vom vedea dacă au dispărut din casă bani sau alte obiecte de valoare, audiem martorii şi cu siguranţă cel mai important lucru în acest moment este ca echipa de cercetare complexă de la faţa locului, sub coordonarea procurorului să identifice autorul şi să-l aducă în faţa instanţei”, a spus șeful MAI.

El a precizat că este vorba despre ”un dement” care a intrat peste o familie în casă la 3 dimineaţa şi a transmis românilor că este vorba de un caz izolat, iar aceştia trebuie să ştie că sunt în siguranţă.

“Aici este vorba de un dement care la ora 3 dimineaţa intră peste o familie în casă. Vorbim de o crimă care s-a întâmplat în locuinţă, nu pe stradă şi o să vedem care a fost mobilul. (…) Forţele de ordine sunt acolo într-un număr suficient ca să asigure ordinea şi liniştea publică, aici vorbim de un caz izolat, într-o locuinţă a intrat un dezaxat, că nu pot să îi spun altfel şi a făcut ce a făcut. (…) Românii care vor fi în această vară să fie încredinţaţi că vor fi în siguranţă, iar tuturor românilor le spun că astfel de cazuri izolate de crime, că se întâmplă din nefericire în întreaga lume, sunt doar izolate şi românii trebuie să ştie că sunt în siguranţă în ţara lor”, a mai transmis ministrul.

Sursă foto: captură Youtube Ziua de Constanța

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter