Unor femei din Ucraina le-au apărut pe Tinder profilurile militarilor ruși: „Nu am de gând să mă culc cu inamicul”

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 25 februarie 2022, 14:34

Soldații ruși care caută partenere pe Tinder și-au încercat norocul cu femeile din Ucraina, dar fără prea mult succes.

Pe Tinder, o aplicație dedicată întâlnirilor romantice, mai mulți soldați ruși care invadează Ucraina au încercat să intre în vorbă cu femeile de acolo. O ucraineancă a povestit că i-au apărut pe Tinder profilurile mai multor militari ruși „aflați în zonă”, după cum relatează New York Post.

„Practic, locuiesc în Kiev, dar mi-am schimbat setările de locaţie în Harkov, după ce o prietenă mi-a spus că sunt militari ruşi peste tot pe Tinder”, a spus o ucraineancă de 33 de ani, citată de Digi24.

Ea a mai adăugat: „Mi se pare amuzant şi, în acelaşi timp, înfricoşător. Nu mi s-a părut nicunul dintre ei atractiv şi oricum nu am de gând să mă culc cu inamicul. Am dat swipe left şi le-am respins cererile”.

Citește și: Un cuplu ucrainean s-a căsătorit în zgomotul sirenelor de raid aerian din Kiev

Citește și: Premierul Nicolae Ciucă: „Avem cele mai puternice garanții de securitate din istorie”

Citește și: Pe cine a sunat Putin înainte de a ataca Ucraina

Citește și: Nu se fac recrutări pentru război în România. MApN: „Atenție la informațiile false!”

Femeia a povestit că a schimbat mesaje cu un soldat rus pe nume Andrei, care are 31 de ani. Ea a zis că într-o poză, acesta apărea îmbrăcat în ținută completă de luptă, ținând în mâini o armă Kalașnikov.

Alte profile de Tinder arătau un soldat rus care afișa ceasul militar la cameră, respectiv un militar care își arăta într-un selfie pistolul, iar în altă poză se juca cu un pui de pisică.

În cursul nopții de 24 februarie, Vladimir Putin a anunțat „decizia unei operațiuni militare”, în Ucraina. Au fost raportate explozii în mai multe zone, inclusiv la aeroportul din Kiev. Vladimir Putin, președintele Rusiei, a anunțat, la ora 05:00 dimineața (ora României), începerea unei operațiuni militare pentru „demilitarizarea și denazificarea” Ucrainei. Invazia Ucrainei de către Rusia a determinat populația să părăsească țara în masă.

Foto – 123rf.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter