Președintele Agenției Spațiale Rusești, Dmitri Rogozin, a amenințat România cu rachete balistice

De Unica.ro, pe

Dmitri Rogozin, șeful agenției aerospațiale rusești, i-a amenințat pe români cu rachete balistice Satan 2, după ce ministrului de Externe rus Serghei Lavrov nu i s-a permis să zboare asupra a trei țări europene pentru a ajunge în Serbia.

Dmitri Rogozin, directorul general al agenției spaţiale Roscosmos, a început să împartă amenințări cu rachete balistice după ce Serghei Lavrov nu a mai putut să călătorească la Belgrad, în Serbia. Acesta era așteptat la negocieri, după cum a transmis purtătoarea de cuvânt. Trei țări europene din jurul Serbiei și-au închis însă spațiul aerian pentru avionul ministrului de Externe rus.

Citește și: Shakira și Gerard Pique au confirmat despărțirea, după 11 ani de relație

„M-a invitat să dorm alături de ea şi n-am putut refuza!”. Surpriză de proporții la Insula Iubirii

Amber Heard nu îi poate plăti lui Johnny Depp despăgubiri de 10,4 milioane de dolari

Calvarul unei românce cazate într-un hotel de patru stele din Grecia. „E prima oară când văd asta”

Președintele Agenției Spațiale Rusești, Dmitri Rogozin, a amenințat România cu rachete balistice

„De ce este bună Sarmat (n.red – rachetă nucleară numită de NATO Satan 2)? Nu le va cere permisiunea de a zbura bulgarilor lași, românilor răzbunători sau muntenegrenilor care au trădat istoria noastră comună. Asemenea și altor suedez”, a scris Rogozin în mediul online, potrivit observatornews.ro.

Țar Bulgaria, Macedonia de Nord şi Muntenegru au fost cele trei țări care refuzat survolarea avionului lui Lavrov în spațiul lor aerian.

Guvernul României a transmis prin purtătorul de cuvânt că nu a primit nicio solicitare de la autoritățile ruse cu privire la această problemă.

Din datele pe care le am la nivelul Guvernului, pot să vă confirm că, cel puţin până la momentul organizării briefingului de presă, Autoritatea Aeronautică Civilă Română nu primise nicio solicitare de la autorităţile ruse privind survolul vreunei aeronave care să-l transporte pe ministrul rus de externe, a declarat Dan Cărbunaru.

Sursă foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter