Ce sumă a obținut Kalush Orchestra pentru trofeul Eurovision. Vor cumpăra drone pentru Ucraina

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 30 mai 2022, 14:07

Kalush Orchestra, trupa care a câștigat Eurovision 2022, și-a vândut trofeul pentru a cumpăra echipamente militare care să ajute armata ucraineană.

Kalush Orchestra a vândut trofeul Eurovision 2022 printr-o licitație organizată online, pe Facebook. Pentru microfonul din cristal, artiștii au obținut suma de 900.000 de dolari. Aceștia vor fi folosiți pentru a cumpăra trei drone PD-2 de fabricație ucraineană, potrivit Libertatea.

Citește și: Loredana Chivu, nerecunoscută de fani după ce s-a îngrășat

Laurențiu Reghecampf, despre trecutul iubitei lui: „Foarte multe informații sunt false”

Julia Roberts, siluetă de invidiat la 54 de ani, în costum de baie

Cea mai nereușită ținută de la Festivalul de la Cannes 2022

Trupa din Ucraina a câștigat competiția cu piesa „Stefania”. Videoclipul piesei, care a fost lansat după final Eurovision 2022, a fost filmat printre ruinele din Bucha, Irpin, Hostomel și Borodianka, localități din Ucraina grav afectate de război. Versurile cântecului au fost scrise de solistul formației, Oleh Psiuk, pentru mama sa.

Vânzarea a coincis cu apariția trupei Kalush Orchestra la un concert caritabil de la Poarta Brandenburg din Berlin care urmărea strângerea de fonduri pentru materiale medicale.

Cred că informațiile despre război ar trebui să apară mereu pe primele pagini, până când va veni pacea, a spus de pe scenă liderul trupei, Oleh Psiuk.

Sursă foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter