Tragica poveste a unui fost model care a ajuns să locuiască pe străzi

De Oana Savin, pe Ultimul update Luni, 12 august 2019, 16:03
În lumea divertismentului nu totul este distracție, glamour și petreceri. Presiunea și orele târzii de muncă, precum și distracțiile interminabile pot avea repercursiuni. Acesta pare să fie și cazul lui Suzy Perez, o celebră dansatoare și model al anilor 1990.

Deși a făcut parte din trupele de dansatoare ale unor artiști celebri precum Jennifer Lopez și P. Diddy, dar și un model de succes, viața lui Suzy a devenit un adevărat coșmar. Aceasta locuiește pe străzile din Manhattan, New York, și este de nerecunoscut.

 

View this post on Instagram

 

@gelenasolanotv nos lleva a conocer la triste historia de #Suzy una ex modelo y bailarina 🙌

A post shared by ElGordoyLaFlaca (@elgordoylaflaca) on

Modelul, de origine dominicană, a fost unul dintre cele mai apreciate și de succes modele din anii 1990 din America. A apărut în mai multe reviste pentru bărbați, dar și în numeroase videoclipuri.

Cum a ajuns pe străzi? Se pare că familia lui Perez a semnat un contract cu o agenție de modele din Italia. Însă această agenție era de fapt o acoperire, întrucât Suzy a fost exploatată sexual.

Cât timp s-a aflat „sub contract”, ea a fost torturată, răpită și drogată de mai mulți bărbați, după care a fost abandonată și a ajuns să locuiască pe străzi.

Am luat bătaie soră cu moartea, am rămas invalidă și am pierdut trei locuri de muncă. Când am pierdut-o pe mama, m-am pierdut și pe mine”, a afirmat Suzy.

Tragica poveste a unui fost model care a ajuns să locuiască pe străzi

După ce a trecut prin momente traumatice și a ajuns să mănânce din gunoaie, Suzy Perez a fost diagnosticată cu depresie, schizofrenie și tulburare bipolară.

Pentru a-și ajuta mama, fiul lui Suzy, Savion Perez, în vârstă de 19 ani, a deschis o campanie prin intermediul Go Fund Me, ca să strângă fonduri. El are nevoie de 10.000 de dolari pentru a o interna pe mama sa la un centru de reabilitare.

Mama suferă de depresie, este biplară, are schizofrenie și demență. În plus, are hernie de disc și suferă de pe urma traumelor prin care a trecut. Scopul meu este să fie din nou lucidă pentru a face parte din viața mea”, a afirmat Savion, care locuiește cu tatăl său.

Martori citați de Kojoconline susțin că femeia dansează pe străzi pentru a primi bani și le povestește oamenilor prin ce a trecut pe vremea când era model. Plânge disperată, spune că a fost răpită și că nu mai este frumoasă.

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter