Reuniune emoționantă între un soldat ucrainean și părinții lui

De Adelina Duinea, pe Ultimul update Miercuri, 13 aprilie 2022, 16:42

Soldatul ucrainean Dmytro Stretovych și părinții lui s-au reunit la începutul lunii aprilie în comuna Nova Basan, după eliberarea acesteia de sub ocupație rusă.

Reuniune emoționantă între un soldat ucrainean și părinții lui

Momentul emoționant a fost filmat și ulterior publicat de militar pe Facebook, unde a devenit viral. Videoclipul are, până la acest moment, 5,6 mii de aprecieri și aproape 300 de comentarii.

Comuna Nova Basan s-a aflat sub ocupație rusă timp de mai bine de o lună. În filmare, Dmytro își îmbrățișează părinții înlăcrimați, emoționați să-și revadă fiul în siguranță.

„Am urmărit acest videoclip cu lacrimi în ochi! Dumnezeu să binecuvânteze apărătorii noștri! Slavă Ucrainei!”; „Plâng. Ce părinți minunați aveți!”; „Momente minunate! Sunteți pozitivi, calzi, adevărați ucraineni. Victorie cât mai repede!”, acestea au fost doar câteva dintre comentariile postării.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Un soldat ucrainean considerat mort după ce tancul în care se afla a explodat s-a târât 6 km, cu picioarele rupte, până a fost salvat

Ce i-a spus ministrul-adjunct al Apărării din Rusia unui soldat care și-a pierdut piciorul în Ucraina

Drama unei ucrainence: „Mi-a pus arma la tâmplă și m-a violat. Era cecen. În urma soldaților ruși am găsit droguri și Viagra”

În dimineața zilei de 24 februarie, președintele Rusiei, Vladimir Putin, a ordonat invadarea Ucrainei pe trei fronturi.

Liderul de la Kremlin a declarat că a pornit o „operațiune militară specială” pentru „demilitarizarea și denazificarea” Ucrainei, cu scopul, mai spune el, „protejării populației din regiunea Donbass”, care, tot potrivit lui, „a cerut ajutorul Rusiei și a fost ținta abuzurilor și genocidului din partea regimului de la Kiev în ultimii opt ani”.

În ciuda acestor declarații și a promisiunii că vor fi atacate doar obiective militare, imaginile bombardamentelor din Ucraina îl contrazic. În zilele care au urmat, Uniunea Europeană, Statele Unite ale Americii, Canada, Marea Britanie, precum și alte state au impus sancțiuni economice Rusiei.

Foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter