Ce este micronutriţia şi cum te ajută să slăbeşti

De Ileana Voicu Ghinea, pe

Dr. Adriana Mihalaş, specialist în micronutriţie şi nutriţie generală, ne explică ce este micronutriţia, şi cum ajută ea să slăbeşti şi să fii în formă maximă.
O consultaţie de micronutriţie te ajută să descoperi ce mănânci cu adevărat şi ce influenţă are alimentaţia asupra sănătăţii tale. Dr. Adriana Mihalaş le recomandă pacienţilor săi să ţină un jurnal alimentar pe două săptămâni.

Ce este micronutriţia

Eu pot să evaluez acel jurnal şi să-l desfac în nutrienţi şi micronutrienţi şi pot să-i arăt pacientului  că de fapt în acele două săptămâni a mâncat câteva borcane de untură, un maldăr mare de carne, câteva kilograme de zahăr şi două roşii. Impactul este foarte puternic asupra pacientului pentru că atunci realizează cât de puţin mănâncă din alimentele care sunt esenţiale pentru sănătatea lui.
Medicul ne-a vorbit şi despre flora digestivă, care trebuie să fie într-un echilibru perfect pentru ca nutrienţii şi micronutrienţii să poată fi folosiţi la maxim de organism.
Pe lângă faptul că ţine kilogramele la distanţă, micronutriţia te ajută să fii în formă maximă din toate punctele de vedere. Cu ajutorul ei poţi scăpa de alergii, boli inflamatorii, probleme digestive, candidoze, insomnii, oboseală, adicţii, poftă de dulce. De asemenea, principiile micronutriţiei se pot asocia cu medicamentele pentru a vindeca mai rapid orice boală.
Urmăreşte cele trei clipuri de mai jos pentru a afla mai multe despre micronutriţie!


Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter