Dieta cu piersici: Slăbeşte 5 kilograme în 5 zile cu fructe delicioase

De Diana Zagrean, pe Ultimul update Joi, 06 mai 2021, 11:04

Piersicile sunt pufoase, zemoase şi sănătoase. Nu numai că au multe vitamine şi ne hidratează vara, dar piersicile sunt de mare ajutor în cura de slăbire. Iată cum poţi să scapi de kilograme rapid şi…delicios cu dieta cu piersici. Învaţă să scapi de 5 kilograme în 5 zile.

Dieta cu piersici îţi aduce multe vitamine

Pe lângă un aport de lichide care nu este de neglijat pe caniculă, piersicile conţin nutrienţi importanţi pentru un organism sănătos, cum ar fi vitamina A şi vitamina C, potasiu, fier, şi până la 2 grame de fibre vegetale pe bucată.
Piersicile au un uşor efect laxativ şi diuretic şi conţinutul de betacaroten te ajută să menţii o piele strălucitoare şi un păr mătăsos.
Citeşte şi Dieta cu porumb fiert: Slăbeşte româneşte, 5 kilograme în 10 zile

Piersicile, perfecte ca să slăbeşti şi să scapi de boli grave

Cu piersici poţi să slăbeşti uşor şi conţinutul de fibre te ajută să digeri mai bine mâncarea, oferind totodată o senzaţie de saţietate.
Piersicile scad colesterolul rău şi previn apariţia bolilor cardiovasculare, deoarece ajută la reglarea tensiunii arteriale.
În plus, datorită unui conţinut mare de apă, vitamine şi minerale, ele ajută la creşterea imunităţii, ajută organismul tău să lupte cu infecţiile, bolle renale sau anemia.
Consumul de piersici nu este bun doar pentru slăbit, colesterol şi boli de inimă, ci şi pentru a preveni apariţia unor tipuri de cancer sau a bolilor care atacă ochii. Conţinutul de antioxidanţi naturali şi betacaroten ajută organismul să înlăture radicalii liberi din alimentaţie.
Citeşte mai departe şi află cum să slăbeşti 5 kilograme în 5 zile cu dieta cu piersici şi nectarine, pe pagina următoare!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter