Remedii naturale pentru mai multă energie

De Libertatea.ro, pe

Dacă oboseala începe să pună stăpânire pe tine, ar fi bine sa nu faci exces de cafea sau de bauturi energizante. Ai destule remedii naturiste care îţi dau mai multă energie.
Mugurii de stejar şi de fag erau folosiţi de stramoşii noştri pentru prepararea ceaiului cu efect întaritor, folositor în stari de astenie, convalescenţa şi anemie. Se spune ca şi o scurta plimbare în paduri de stejar şi fag are un efect revigorant. Daca nu stai în apropierea unor paduri, ieşirile în aer liber îţi vor fi cu siguranţa utile în lupta cu oboseala. Deşi ai crede ca nu vrei decât sa dormi, aerul curat şi mişcarea îţi vor face bine.

Catina, remediu pentru stările de nervozitate

Pentru un plus de energie, se recomanda siropul de catina, dimineaţa si la prânz. Se ia dupa gust, diluat cu apa. Persoanele care îl folosesc zilnic sunt optimiste şi echilibrate. De aceea, este bun si împotriva starilor de nervozitate. Catina se mai poate consuma proaspata sau uscata. Mai poate fi gasita la producatorii apicoli, conservata în miere.
Remedii naturale pentru mai multă energie

Guarana, în loc de cafea

Acesta planta este foarte preţuita în America de Sud, pentru calitaţile sale reconfortante. Conţine o substanţa care acţioneaza precum cofeina, dar nu are efectele daunatoare ale acesteia. De aceea, guarana întreţine starea de vigilenţa, îmbunataţeşte vitalitatea, memoria şi duce la ameliorarea starii psihice. Ajuta la menţinerea unui bun nivel al energiei mai mult timp. Are şi o aroma placuta şi se gaseşte în compoziţia mai multor ceaiuri care pot fi achiziţionate de la supermarket sau din magazinele cu produse naturale.
Remedii naturale pentru mai multă energie
Vezi continuarea în pagina următoare!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter