Cum scapi de un atac al vampirilor energetici

De Diana Zagrean, pe

Vampirii energetici te pot lăsa fără vlagă şi te pot chiar îmbolnăvi, fie că o fac inteţionat, sau că nici nu-şi cunosc propriile puteri. Vezi cum scapi de un atac al vampirilor energetici, fără prea mult efort.
 

Cum faci scut energetic împotriva vampirilor

Cea mai bună protecţie împotriva vampirilor energetici este aşa zisul „scut energetic”. Fiecare om îşi cunoaşte scutul şi se spune că niciun scut energetic nu seamănă cu altul.
Dacă simţi că eşti într-o încăpere cu un vampir energetic şi nu poţi pleca, sau dacă eşti convinsă că eşti atacată energetic de o persoană necunoscută, aplică scutul.
Practic, tot ce trebuie să faci este să închizi ochii şi să-ţi imaginezi un scut în jurul tău, care ştii că te va proteja şi îţi va menţine nivelul de energie intact. Poate fi din orice material vrea imaginaţia ta, mintea ta va ştii ce să aleagă. Nu te gândi că un scut din mătase roz este mai slab decât unul din sârmă ghimpată, sau unul de beton de 10 metri este mai eficient ca unul din frunze. Lasă imaginaţia să decidă.

Cum scapi de zona de influenţă

Acă poţi, pleacă din locul unde te simţi suptă de energie. Dacă bănuieşti cine este vampirul energetic, îndepărtează-te cât poţi de acea persoană.
În funcţie de context, distanţa poate face atacul mai puţin eficient, sau mai uşor de controlat.
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter