Părţi ale corpului la care nu credeai că poţi face cancer

De Diana Zagrean, pe

Află care sunt acele părţi ale corpului la care nu credeai că poţi face cancer, dar unde boala loveşte când te aştepţi mai puţin. Vezi care sunt acele tipuri de cancer despre care nu ştii mare lucru şi care te pot afecta.

Cancer la apendice

Nu toată lumea s-a operat de apendicită şi mulţi oameni continuă să poarte acel rest de intestin fără nicio problemă, întreaga viaţă.
Din păcate, nu mulţi ştiu că apendicele poate dezvolta un anumit tip de cancer numit carcinom apendicular (un tip de cancer colorectal).
Cancerul la apendice este foarte rar, cu o frecvenţă de numai 0,5% din cancerele intestinale, dar este periculos, deoarece poate duce la apendicită acută sau chiar la răspândirea cancerului la stomac şi metastaze către alte organe.

Cancer la inimă

Deşi majoritatea tumorilor care se dezvoltă pe muşchiul cardiac sunt benigne (nu sunt cancer), există şi câteva tipuri de tumori canceroase care afectează inima. Teratom, limfom, rabdomiosarcom, angiosarcom, sunt doar câteva dintre tipurile de cancer la inimă, dar pe lângă ele mai există şi metastazele de la alte tipuri de cancer, care se pot extinde şi asupra ţesuturilor şi vaselor de sânge din inimă sau împrejurimi.
Citeşte mai departe şi află care sunt acele părţi ale corpului la care nu credeai că poţi face cancer, dar unde boala loveşte când te aştepţi mai puţin, pe pagina următoare!
 
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter