O tânără a fost condamnată la închisoare după ce a mințit că are cancer

De Oana Savin, pe
O tânără de 24 de ani din Australia a fost condamnată la închisoare după ce a mințit că suferă de cancer în fază terminală pentru a obține bani de la familie și prieteni.

Hanna Dickenson a primit 31.000 de dolari de la părinții ei, pe care i-a mințit că este bolnavă de cancer. Părinții ei s-au mobilizat pentru a strânge donații de la prieteni, însă tânăra a cheltuit apoi banii pe vacanțe și ieșiri în oraș, relatează BBC News.

„Ți-ai bătut joc de dorința oamenilor de a ajuta. Acești oameni au muncit din greu și au băgat mâna în buzunar pentru a te ajuta”, a afirmat judecătorul care a condamnat-o la trei luni de închisoare cu executare.

Citește și: Un bărbat și-a dedicat viața persoanelor bolnave de cancer în fază terminală

O persoană bolnavă de cancer, abia externată din spital după tratament, a donat cel puțin 10.000 de dolari australieni pentru „cazul” Hannei, în timp ce o alta a donat de patru ori bani crezând că astfel i-ar putea salva viața tinerei.

Citește și: Povestea femeii care a învins cancerul ovarian: Eu abia respiram de dureri și ei îmi spuneau că sunt însărcinată

Înșelătoria a fost demascată după ce unul dintre cei care au donat bani a văzut mai multe imagini cu Hanna pe Facebook, pe care aceasta le făcuse într-o vacanță scumpă.

Dickenson vrea acum să facă apel la decizia judecătorilor, considerând că pedepasa este prea grea.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter