Kanye West suferă de o boală mintală. Ce diagnostic a primit cântărețul

De Oana Dinu, pe
Kanye West suferă de o boală mintală. Ce diagnostic a primit cântărețul ne spune chiar el, prin intermediul versurilor de pe cel mai nou album al său.

La lansarea celui de-al 8-lea album de studio, Kanye West a dezvăluit că suferă de o boală mintală, dar pe care rapperul american nu o consideră o problemă, ci o „superputere”, scrie Dailymail. „Bipolaritatea nu e o dizabilitate. E o superputere. Sunt un supererou“, sunt câteva dintre versurile lui West.

Medicii i-au stabilit diagnosticul abia anul trecut, la 39 de ani, după o perioadă lungă în care Kanye West s-a confruntat cu episoade de depresie și paranoia.

Rapperul a transmis prin versurile cântecelor sale că suferă de tulburare bipolară, o boală mintală ce constă în modificarea dispoziției afective, a energiei și abilităților de funcționare a unei persoane, prin alternarea episoadelor depresive cu cele de exaltare (maniacale).

„Am fost diagnosticat la 39 de ani. Dar aşa cum am spus-o şi în noul album, nu consider că e o dizabilitate, ci o superputere“, a declarat cântăreţul, scrie Adevărul.ro.

„Ye“ vorbește despre ce s-a întâmplat în viaţa cântăreţului după ce a fost spitalizat în noiembrie 2016, în timpul unui turneu, în urma unei crize psihice. Albumul are 7 cântece, primul având un titlu provocator: „I thought about killling you“ (M-am gândit să te omor), conform News.ro.

„Astăzi, m-am gândit să te omor/ Mi-am imaginat-o, moarte premeditată/ Mă gândesc să mă sinucid dar mă iubesc mai mult decât te iubesc, aşa că…” sunt versurile lui West.

Într-un interviu, soțul lui Kim Kardashian a mărturisit că s-a simțit „binecuvântat şi privilegiat gândindu-se la alte persoane care suferă de acceaşi boală, dar nu sunt Kanye West și nu au posibilitatea să facă un album şi să spună că totul este în regulă“ a spus rapperul.

Kanye West, în vârstă de 40 de ani, a lansat de curând albumul „Ye”, care este deja numărul 1 în 41 de țări. Acesta vine după 2 ani de la apariția albumului „The Life of Pablo”.

Lansarea albumului „Ye” avut loc într-un studio din Wyoming, printr-o petrecere la care au participat numeroase staruri de la Hollywood: Chris Rock, Nas, Jonah Hill, Candace Owens.

Citește și:

Cuplul momentului: Eminem și Nicki Minaj sunt împreună

Bijuteriile Prințesei Diana, împărțite între Kate Middleton și Meghan Markle

Sursă foto: northfoto.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter