Fitness: Weekend incendiar, în Parcul Izvor

De PR, pe

Duminică, 30 septembrie, în Parcul Izvor are loc cel mai aşteptat eveniment sportiv al sezonului – Fall Kick off, marca World Class. Este un adevarat maraton în cadrul căruia antrenorii de top ai World Class prezintă cele mai performante noi concepte de antrenament de grup.
Iată ce sporturi poţi să încerci, care sunt beneficiile fiecăruia şi care este programul.

Cycling, cardio intens şi picioare superbe

Dacă eşti în căutarea unei adevărate provocări, atunci această clasă este pentru tine. Creşte consumul de calorii şi ridică rata metabolismului, fiind un exerciţiu ideal pentru a pierde din greutate. Pe parcursul unei clase de cycling rata batăilor inimii creşte cu aproximativ 80%, ceea ce este excelent când vine vorba de arderea grăsimilor. De asemenea, prin utilizarea muşchilor de la umeri, şolduri şi trunchi, îmbunătăţeşte alinierea şi postura corpului.
Beneficiile antrenamentului de cycling
• Consumă un număr mare de calorii
• Solicită mai puţin genunchii şi gleznele faţă de alte exerciţii de cardio
• Îmbunătăţeşte sistemul cardiovascular ( inima şi plamânii)
• Creşte viteza de distribuţie a fluxului sanguin în corp
• Este o modalitate foarte bună de a pierde din greutate
• Întăreşte musculatura picioarelor şi tendoanele
• Este o modalitate foarte plăcută şi distractivă de a face mişcare
Antrenorii de cycling pe care îi vei putea cunoaşte duminică în parcul Izvor sunt Andrei Penu şi Cristina Constantinescu.
Andrei Penu, Personal Trainer, Group Fitness Instructor şi Cycling Instructor la World Class a intrat în lumea fitness-ului în 2007, iar motto-ul lui este “Mind over Body”. Motivatia si puterea fiecaruia de a-si atinge obiectivele sunt notiuni in care Andrei Penu  crede cu tarie inca de pe vremea cand era sportiv de performanta si practica tenisul de camp.
Cristina Constantinescu, Personal Trainer, Group Fitness Instructor şi Cycling Instructor este carismatica si extrem de talentata. A facut cunostinta cu sportul la numai 3 ani, practicand balet, gimnastica si, timp de opt ani, karate. Dansul este marea ei pasiune si forma de expresie care a consacrat-o in fitness. Absolventă a Facultății de Medicină și Farmacie “Carol Davila”, Cristina este în prezent instructor de aerobic, cycling și antrenor personal al World Class Romania.
Fitness: Weekend incendiar, în Parcul Izvor
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2 3 4 5

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter