Cum să ai o viaţă echilibrată. Învaţă de la specialişti!

Echilibrul şi satisfacţia unei vieţi sănătoase ţin întotdeauna de mai mulţi factori.

Redactorii revistei JOY au stat de vorbă cu 6 specialişti care au descoperit reţeta unei vieţi echilibrate în propriile lor pasiuni.

„E important să faci ceea ce îţi place”

Pentru că la 21 de ani ajunsese la 84 de kilograme, Cori s-a apucat de sport. „La început a fost nevoie, apoi a devenit o pasiune şi, ulterior, o afacere. Pasiunea însă a rămas”, povesteşte Cori Grămescu, 28 ani, antrenoare de fitness.

“Mâncarea e plăcere”

“În acest anotimp este bine sĂ mâncăm multe ciorbe din legume de sezon. Ciroba este cel mai echilibrat aliment din punct de vedere nutriaţional şi, în acelaşi timp, unul dintre cele mai dietetic. De asemenea este recomandat consumul de produse lactate”, ne sfătuieşte Mihaela Bilic, 41 ani, medic nutriţionist

“Mi-am dorit să-mi îmbunătăţesc alimentaţia”

“Mereu mi-am dorit să-mi îmbunătăţesc alimentaţia şi am ştiut că o dietă bogată în vegetale, sub formă crudă, este ceea ce îmi lipsea. Tot timpul am fost preocupată de teama de a mă îngrăşa, de riduri, boli apăsătoare şi am ştiut că tot ceea ce intră în categoria legumelor şi fructelor în stare naturală mă poate apăra de toate aceste transformări ale corpului pe care le considerăm normale până la urmă”, declară Ligia Pop, 33 ani, raw food chef.

Mai multe mărturisiri, dar şi cine sunt ceilalţi specialişti, descoperă în numărul de mai al revistei JOY.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter