Mihaela Bilic, despre dorința neîmplinită de a avea un copil: „Universul s-a opus, a fost cinic” / Video

De Adina Radu, pe Ultimul update Miercuri, 12 aprilie 2023, 13:21

Mihaela Bilic a dezvăluit, în cadrul unei intervenții televizate, detalii neștiute din viața sa privată. Renumitul medic a mărturisit, după ani buni, prin ce a trecut la vârsta de 40 de ani, dar și care este singura sa dorință rămasă neîndeplinită, aceea de a avea un copil. Cu această ocazie, a mărturisit și cum a decurs, de fapt, relația sa de 13 ani cu Constantin Stan.

Ajunsă la vârsta de 52 de ani, Mihaela Bilic a recunoscut faptul că la vârsta de 40 de ani, din exterior, viața sa părea demnă de un scenariu de film. Fiind unul dintre cei mai reputați medici nutriționiști din țară și având, la vremea aceea, o relație cu actualul soț al Andreei Berecleanu, Constantin Stan, nimeni nu-și putea închipui ce se întâmplă, de fapt, în sufletul său.

Mihaela Bilic își dorește un copil încă din studenție

Încă din vremea în care abia terminase Facultatea de Medicină, Mihaela Bilic și-a dorit să devină mamă. Din nefericire, după 13 ani de relație cu fostul partener, nu a reușit să aducă pe lume un copil. Acest motiv, dar și lipsa unor noi dorințe de îndeplinit au făcut-o să treacă printr-o adevărată dramă care a durat ani buni.

Citește și: Mihaela Bilic, despre cum putem slăbi mâncând normal. „Există mici secrete!”

Mihaela Bilic

Din exterior, părea că sunt de invidiat, era viața pe care și-ar fi dorit-o oricine (…)Eram într-o relație de mai mult de zece ani. Aveam profesie, aveam viață personală deci totul părea că este cum trebuie. Singurul lucru la care mă amuz și spun de multe ori că Universul s-a opus așa un pic, a fost cinic și mi-a încurcat planurile este partea cu copilul.

Eu țin minte că atunci când am terminat facultatea de Medicină, mi-am cumpărat o casetă video pe vremea aceea, cu gimnastică pentru gravide, eu nefiind gravidă (…) Atunci, le-am bifat pe toate și atunci, în acest context, le-am bifat pe toate și asta este foarte interesant, că nebuneala mea s-a produs când nu mai era nimic de făcut”, a mărturisit Mihaela Bilic, marți, 28 februarie, în emisiunea „La Măruță”.

Mihaela Bilic
Mihaela Bilic

„Am avut complexul sânilor mari”

Celebra nutriționistă și-a cunoscut fostul soț prin intermediul recomandărilor prietenilor. Inițial, Mihela Bilic a mers la doctorul Constantin Stan pentru a face o operație de micșorare de a sânilor. După ce au discutat, medicul și-a schimbat părerea și au mai trecut încă zece ani până să își facă intervenția.

Potrivit declarațiilor sale, nutriționista a suferit de complexul sânilor mari, dar nu a vrut să se opereze pentru că se temea de cicatrici. Odată cu trecerea timpului, și-a dat seama că nu are alta variantă decât să îmbrățișeze intervenția.

Mihaela Bilic a pus capăt relației cu Constantin Stan la 40 de ani: „Iubirea nu apărea în fișa postului”

Povestea de iubire dintre cei doi medici nu a luat naștere la prima vedere, ci luni mai târziu, când s-au revăzut. Timp de 13 ani, Mihaela Bilic și Constantin Stan au format un cuplu, dar și o echipă. Nutriționista a renunțat chiar la postul său de la Spitalul Universitar pentru a-și putea ajuta partenerul cu clinica.

Chiar dacă pe plan profesional făceau o echipă extraordinară, în viața privată lucrurile decurgeau atipic. Ambii medici munceau enorm de mult, motiv pentru care, în toată relația, nu au mers nici măcar într-o vacanță împreună. În acest context, Mihela Bilic susține că nu poate afirma clar că l-a iubit pe Constantin Stan, ci doar că și-au fost alături.

Mihaela Bilic, despre dorința neîmplinită de a avea un copil: „Universul s-a opus, a fost cinic” / Video
Mihaela Bilic, Constantin Stan și Andreea Berecleanu

N-am fost acolo să mă îndrăgostesc și nici nu s-a întâmplat chestia asta. Eu asta cu îndrăgosteala nu prea am băgat-o în seamă. (…) Relația noastră a fost pe parteneriat, pe construit împreună. Asta, cu iubirea, nu știu. Ea (iubirea, n.r.) nu apărea în fișa postului”, a adăugat Mihaela Bilic pentru aceeași sursă.

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter