Dr Oz: 5 secrete de dietă ale oamenilor slabi. Respectă-le şi vei fi suplă!

De Ileana Voicu Ghinea, pe

Silueta este, deja, o obsesie în zilele noastre. Toată lumea îşi doreşte să arate bine, să fie slabă şi, implicit, sănătoasă.
Din păcate, însă, puţini sunt cei care trăiesc în stilul oamenilor care au descoperit secretele siluetei perfecte. Doctor Oz a făcut o listă cu 5 dintre cele mai importante obiceiurile pe care le au oamenii pentru care kilogramele în plus sunt total necunoscute.

1. Exercitiile fizice dimineaţa

Făcute înainte de micul-dejun, exerciţiile fizice îţi îmbunătăţesc starea de spirit şi ajută organismul să „arunce” efectiv grăsimea din organism. Aşadar, fă-ţi un ritual ca în fiecare dimineaţă să faci sport. O să te simţi minunat.

2. Mănâncă puţin şi des

Sunt convinsă că aceasta nu este o regulă necunoscută de tine. Întotdeauna ai auzit că trebuie să mănânci porţii mici, la fiecare trei ore. Orarul alimentar este foarte important. Nu uita de el.

3. Nu sări peste micul-dejun

Aşa cum este obligatoriu să faci exerciţiu fizic înainte de micul-dejun, aşa este obligatoriu să te hrăneşti dimineaţa. Nu sări de micul-dejun este un sfat foarte la modă în zilele noastre, însă atât de puţin respectat.

4. Găseşti pasiuni care să te ţină în priză

Fie că descoperi că-ţi place să mergi la piscină, fie că faci un obicei din a ieşi cu prietenele la un tenis sau, pur şi simplu, te încântă orele de yoga despre care-ţi vorbeşte prietena ta, este bine să-ţi petreci timpul liber aşa cum îţi place ţie. Evită monotonia şi sedentarismul.

5. Bea apă

Un alt sfat auzit din toate părţile pe care este obligatoriu să-l respecţi. 2 litri pe zi nu sunt chiar imposibil de consumat. Dacă-ţi este teamă că nu poţi ţine cont câte pahare ai băut, umple o sticlă de doi litri si asigură-te că o termini în 24 de ore. Desigur, apa poate fi înlocuită cu ceai, supă de legume.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter