Dietă: Trucuri care te ajută să scapi de 5 kg într-o lună

De Revista Unica, pe

În trei minute afli şapte trucuri ,,light“ care îţi arată că poţi scăpa de kilogramele în plus fără a fi nevoită să ţii o dietă drastică.
Ştiai că poţi slăbi printr-un simplu exerciţiu de 15 minute … de scris? Conform studiului publicat în revista Psychological Science, femeile care au trecut pe hârtie cele mai importante lucruri din viaţa lor: relaţie, muzică, religie au pierdut mai multe kilograme decât femeile care nu aveau această experienţă. La acest studiu au participat 45 de femei supraponderale. Fiecare dintre ele a primit o listă de valori precum politică, relaţii, familie, muzică, prieteni, pe care trebuia să le noteze în ordinea importanţei. Apoi, jumătate dintre femei au fost rugate să scrie zilnic, timp de 15 minute, despre cel mai important lucru din viaţa lor. Cealaltă jumătate au primit misiunea de a scrie despre o valoare care apare ultima pe lista lor. Cele 45 de femei s-au întors după o lună pentru a fi cântărite. Cele care au scris despre cel mai important lucru din viaţa lor au slăbit semnificativ, în timp ce restul femeilor n-au slăbit un gram, ci, din contră, s-au mai împlinit cu câteva kilograme. Specialiştii spun că părerea pe care o avem despre noi contează foarte mult. Să luăm ca exemplu una dintre femeile care a scris timp de 15 minute despre un lucru care o interesează şi contează mult în viaţa ei. Ea probabil că a ajuns acasă având o părere mai bună despre ea şi lumea în care trăieşte şi n-a mai simţit nevoia să ronţăie ceva înainte de culcare. A doua zi la fel, şi într-o lună acest simplu exerciţiu avea să producă o schimbare majoră în viaţa ei. Morala este: Gândeşte pozitiv!

6 LUCRURI ECO TE SCAPĂ DE KG!

Fără dietă, gimnastică sau batoane de slăbit. Metoda verde te poate ajuta să intri în blugii
tăi slim fără să transpiri sau să te înfometezi. Iată cum:
1  Mai mult sex! O jumătate de oră de alergat pe sub aşternut cu partenerul te ajută să arzi între
150 şi 250 de calorii, şi schimbând poziţiile lucrezi de fiecare dată altă grupă de muşchi.
2  Acupunctură şi ierburi. Mai mult decât a ajuta la circulaţia sângelui în corp, acupunctura reglează metabolismul. Iar în ceea ce priveşte digestia, te invit  la magazinele natu-riste pentru a-ţi umple coşul cu ceai care să te ajute să te simţi mai uşoară.
3  Somnul este foarte important! Nu este doar un mecanism de înfrumuseţare. Lipsa de somn creşte nivelul de insulină, ceea ce îngreunează procesul de slăbire. Nu rata nicio noapte de somn!
4  Bea lapte! Vrei să scapi de burtică? Cercetătorii din Tennessee au descoperit că, dacă adaugi lapte într-o dietă, pot apărea efecte miraculoase asupra greutăţii corporale. Calciul din lapte accelerează metabolismul.
5  Înscrie-te voluntar! Fie că ajuţi la colectarea de-şeurilor, dai o mână de ajutor la un centru de bătrâni sau ţii companie unui orfan, orice activitate de genul acesta te scoate din casă şi te pune în mişcare, plus că-ţi creşte respectul de sine!
6  Râsul nu îngraşă! Ba din contră, calmează nervii îmbunătăţeşte imunitatea şi arde calorii. 10-15 minute de râs te scapă de 50 de calorii, te fac mai simpatică şi îţi dau poftă de viaţă!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter