Dietă: Fructele roşii te fac mai frumoasă şi te slăbesc. Află cum?

De Lumea Femeilor, pe Ultimul update Vineri, 07 mai 2021, 17:30

Sezonul cald se împacă numai bine cu un cocteil de fructe. Sănătoase, hidratante, nutritive şi pline de vitamine, sunt perfecte în lupta contra caniculei. Mai ales dacă sunt… roşii

Farmacia din livadă

Antioxidanţii – secretul pentru un aspect tânăr al pielii – combat radicalii liberi, prevenind astfel bolile cardiovasculare şi cancerul. Fă-ţi plinul de antioxidanţi, mâncând afine, dude, zmeură sau căpşuni.

Vitamine, pe alese

Vitamina C este hidrosolubilă, adică este eliminată în fiecare zi din organism, de aceea trebuie să refaci stocul permanent.
Corpul are nevoie de ea pentru sănătatea oaselor, cicatrizarea rănilor şi „producţia de” anticorpi. Ai
liber la căpşuni, portocale roşii, coacăze, zmeură şi afine.

Mască de faţă… făcută în casă!

Nu este nevoie să cheltuieşti foarte mulţi bani pe produsele cosmetice, cel puţin nu acum, când pieţele de fructe ne propun tot felul de bunătăţi. Prepară-ţi o mască pentru seară cu următoarele ingrediente:
1/2 portocală roşie
2 căpşuni
3 cireşe
1 lingură mare de miere mălai (pentru omogenizare)
Se stoarce portocala şi se scurge sucul. Pulpa se pune într-un bol. Căpşunile şi cireşele se dau prin mixer până devin pastă, apoi se amestecă cu pulpa de portocală. Se adaugă miere şi mălai până se obţine un amestec omogen. Se lasă la macerat 15 minute, după care se aplică pe faţă 30 de minute. Amestecul ajută la regenerarea pielii şi, dacă îl foloseşti timp de 14 zile consecutiv, reduce vizibil ridurile.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter