Cori Grămescu lansează primul DVD de fitness din România, „Lady Fit Home Edition”, conceput special pentru femeile care nu au făcut sport şi care nu au posibilitatea de a merge la sală

De PR, pe

Renumita antrenoare de fitness, cea care a adus în formă peste 7000 de femei în ultimii şapte ani, a pregătit primul DVD din România care vine la pachet şi cu o dietă personalizată şi un program de consultanţă pe toată durata celor trei luni de antrenament.
DVD-ul, conceput în urma unei vaste experienţe de lucru cu toate tipologiile de femei, este o premieră pentru ţara noastră, Cori Grămescu fiind conştientă că foarte multe femei nu au timp să ajungă la sală sau locuiesc în zone în care industria fitness-ului nu este devoltată.

“Femeile din România sunt mult mai active în societate decât cele din alte ţări. Au serviciu, au grijă de familie, cresc copii, sunt gospodine, în timp ce în vestul Europei întâlnim multe femei casnice care au mai mult timp pentru fitness şi recreere. Din acest motiv, în România există multe femei care nu au ajuns niciodată la sală şi care nu au făcut niciodată sport”, declară Cori Grămescu.

Exerciţii simple, dar foarte eficiente

Special pentru aceste femei, dar şi pentru cele care nu au avut în ultimele şase luni un stil de viaţă sedentar, Cori Grămescu lansează un DVD Premium cu exerciţii simple, care pot fi urmate cu uşurinţă şi care lucrează în același timp eficient fiecare muşchi al corpului.

„Kilogramele în plus vin la pachet cu multă nesiguranţă. Fiecare femeie îşi doreşte să arate bine, să fie admirată, complimentată. Este important să te simţi bine în pielea ta, să te placi, să fii sănătoasă. Acesta ar trebui să fie primul impuls prin care orice femeie să decidă că este timpul să înceapă să facă mişcare”, spune Cori.

Special pentru începătoare, Cori Grămescu a gândit exerciţii eficiente care pot fi executate cu uşurintă.
„Lady Fit Home Edition” este primul DVD care acoperă cinci direcţii importante: sport, dietă, relaxare, odihnă, consultanţă. Femeile aflate în stadiul de începătoare pot slăbi până la 3 kilograme pe lună urmând corect exerciţiile gândite de Cori.

„În funcţie de stratul de grăsime actual, se poate slăbi până la 3 kilograme pe lună. După cele trei luni de antrenament, se va trece la un nou nivel de exerciţii. Atunci vom lansa un nou set de DVDuri care vor conţine antrenamente concentrate pe zonele unde femeile depun grăsimea în mod obişnuit, ca de exemplu, abdomen, fese, şolduri, picioare”, mărturiseşte Cori Grămescu.

DVD-ul „Lady Fit Home Edition” va putea fi comandat în curând de pe www.ladyfit.ro.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter