Cori Grămescu: Eşti la dietă? Ce alimente cumperi?

Ce ar trebui să alegi din supermarket când ţii dietă? Cum să eviţi rafturile cu napolitane, ciocolată, îngheţată sau produse de patiserie? E simplu.
Fă-ţi o listă cu alimentele de care ai nevoie şi urmeaz-o cu sfinţenie. Regula de aur: nu te duce la cumpărături cu stomacul gol! Vei fi tentată să cumperi mai multe lucruri decât îţi trebuie şi s-ar putea să cazi pradă ispitelor.

Mergi la cumpărături o dată pe săptămână şi aprovizionează-te pentru următoarele 7 zile. Alege alimentele în funcţie de meniul pe care ţi-ai propus să-l urmezi în săptămâna respectivă. Ţine minte să ai tot timpul o dietă cât mai variată. Monotonia te împinge, de cele mai multe ori, spre alimentele interzise.

Ce legume cumperi? Orice, în afară de cartofi şi porumb. În principiu, legumele de sezon: roşii, ardei, castraveţi, vinete, dovlecei, salată verde, spanac, ştevie, mazăre, fasole verde,  conopidă, broccoli, morcov, ţelină, pătrunjel, păstârnac, praz, gulii, ceapă, usturoi, năut, linte, quinoa, avocado.

Ce tipuri de carne ai voie să cumperi? Curcan, peşte, vită, pui, muşchiuleţ slab de porc. Găteşte-le la grătar, fierte sau la abur.

Despre lactate şi ingrediente absolut interzise citeşte pe Blogul lui Cori Grămescu.

Cori Grămescu
Master Trainer Ultimate Pilates
http://ladyfit.ro/

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter