Cum a aflat o mamă că fetița ei de numai 2 ani are cancer ovarian

De Unica.ro, pe
Breeanna Shepherd, o tânără mamă de doar 23 de ani, din Oklahoma, a trecut printr-o adevărată dramă în 2015, când fetița ei avea 2 ani. Născută la termen, pe 11 octombrie 2013, micuta Brynnleigh a intrat la pubertate la numai doi anișori. Văzând că lucrurile nu sunt în regulă cu fetița, mama a dus-o ulterior la spital și a aflat un adevăr șocant - Brynnleigh avea cancer ovarian, la 2 ani. 

Povestea fetiței care a făcut cancer ovarian la 2 ani

Când avea doar 2 ani, mama lui Brynnleigh a remarcat că fetița ei începe de dezvolte țesut mamar și păr pubian. În plus, avea și ceva ce mamei i se părea că seamănă cu candidoza. Nu prezenta menstruație, dar începuse să treacă prin tot felul de schimbări emoționale, exact ca o femeie care suferă de sindrom premenstrual.

Îngrijorată, a dus-o pe micuță la doctor și a aflat cu stupoare că fetița intrase la pubertate. Mai mult decât atât, toate acestea apăruseră din cauza faptului că Brynnleigh avea o tumoare malignă pe ovarul drept, tumoare care măsura cam cât un pepene galben, după cum avea să afle mama fetiței.

Concluzia medicilor care au urmărit cazul fetiței a fost că Brynnleigh este una dintre cele mai tinere persoane din lume, care a dezvoltat cancer ovarian. Acum, specialiștii de la spitalul Sfântul Francis urmăresc periodic starea de sănătate a fetiței și încearcă să afle ce a cauzat această boală cruntă la un copil atât de mic. Fetița s-a făcut bine, dar a rămas fără ovarul drept și fără trompa uterină dreaptă, ca urmare a operației de îndepărtare a tumorii.

Mama ei a declarat că Brynnleigh a fost mereu „curajoasă și zâmbitoare, chiar și în cele mai grele momente”.

Brynnleigh la aniversarea de 5 ani

Brynnleigh, la aniversarea ei de 5 ani

Acum, la 5 ani, cea mică e mândră de cicatricea de la operație și o arată tuturor prietenilor ei, pentru a le dovedi cât de curajoasă a fost. „Doctorii m-au operat ca să mă salveze”, a declarat ea pentru publicația The Sun.

Foto: facebook.com/BreezyRhae

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter