Cerința unui liceu din București a impresionat părinții și elevii: „Nu vrem flori”

De Oana Savin, pe Ultimul update Miercuri, 02 octombrie 2019, 11:00
Reprezentanții unui liceu din București le-a cerut părinților și elevilor săi să nu mai aducă flori în prima zi de școală. În locul florilor, administrația i-a îndemnat să doneze banii respectivi pentru a ajuta un copil de 5 ani diagnosticat cu o formă foarte rară de tumoare cerebrală.

Inițiativa a fost luată după ce instituția de învățământ a aflat de la doi elevi ai liceului că fratele lor mai mic, Vlăduț, este grav bolnav și nu poate fi vindecat dacă familia nu dispune de banii necesari, potrivit Antena 1.

Astfel, atât administrația acestui liceu cât și părinții au decis că prima zi a noului an școlar poate trece și fără flori, întrucât mobilizarea tuturor în această zi poate salva o viață.

Părinții micuțului au anunțat profesorii că deja a fost efectuată prima intervenție chirurgicală pentru înlăturarea tumorii.

Potrivit analizelor, această tumoare este una atipică ATRT (WHO grade IV) care face parte din cea mai dificilă grupă a IV după complicitate și se întâlnește doar la 2% din cazuri.

Sursă foto: 123rf.com

Vezi si structura an scolar 2019-2020

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter