Cazul Eugenia Şerban: Silicoanele mamare au distrus o vedetă!

De Ileana Voicu Ghinea, pe

Eugenia Şerban este vedeta care zilele acestea trăieşte o adevărată dramă din cauza unui implant mamar făcut în urmă cu 14 ani.
Avea 29 de ani când, după o naştere, a decis că este necesar pentru imaginea ei să-şi facă un implant la nivelul sânilor. Ceea ce trebuia să însemne o eliberare de frustrări şi probleme, s-a dovedit a fi o sursă inepuizabilă de necazuri.

Totul a începutul într-o clinică din Italia unde vedeta a decis să-şi facă această intervenţe chirurgicală. Totul a mers perfect până când vedeta a decis să-şi scoată implanturile pe care nu le mai consider necesare.

„Aveam cam 29 de ani. După o naştere, sânii se mai lasă, de aceea, am apelat la chirurgia estetică. Silicoanele erau perfecte. Puteam să le mai ţin încă 20 de ani. Când m-am operat, eram foarte slabă. Mai târziu, după ce am pus pe mine nişte kilograme, aveam sânii foarte voluminoşi, mă făceau să par prea masivă pe micul ecran şi am făcut o operaţie pentru scoaterea silicoanelor”, a povestit Eugenia Şerban, în emisiunea „Conferinţa de presă”, de la Antena 2

Din acel moment, de acum 6 ani, a început coşmarul.

“Eu am avut silicoane pe care le-am pus acum mulţi ani, însă, în momentul în care arătam foarte grasă, din cauza sânilor prea voluminoşi, am decis să le scot. Un doctor, un medic roman, celebru de altfel, a ratat operatia”, a declarat Eugenia Şerban, la Accesdirect.

Acum, Eugenia Şerban îşi împarte timpul între vizitele la psiholog şi cele la medicul curant care are o singură soluţie pentru ea: masectomia. “În urma acestei operaţii mi-a necrozat un sân aproape în totalitate cu tot cu mamelon, şi celălalt pe jumătate”. Intervenţia a fost făcută într-o clinică din Bucureşti, iar medicul care s-a ocupat de pacienta Eugenia Şerban are un renume foarte bun în branşă. Singur, orice om greşeşte, nimeni nu-l judecă, acesta fiind şi motivul pentru care vedeta a ales să nu-i spune numele.

Bunăoară, iată cum o intervenţie care ar fi putut să o scape de nişte probleme pe care le avea vizavi de modul în care arăta au ajuns să o arunce şi mai tare în ghearele disperării. Iată, aşadar, că există un revers al medaliei extrem de dureros în cazul acestor intervenţii chirugicale. Categoric, oricine îşi doreşte să-ţi facă o intervenţie la sâni, buze, riduri are tot dreptul să o facă, pentru că imaginea pe care o vedem în oglindă este esenţială pentru sănătatea noastră psihică. Tot ce trebuie să facem este să ne informăm foarte bine atunci când alegem medicul, clinica, protezele, mărimea.

Vă aştept pe pagina de Facebook Unica Online să discutăm problema implanturilor mamare!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter