Biorezonanţa, armonia vie

De Libertatea pentru femei, pe

Sănătatea este fluxul vieţii şi orice anomalie strecurată în această curgere uniformă de energie înseamnă boală. Încearcă biorezonanţa! Este o metodă de prediagnosticare foarte uşoară, simplă, fără efecte secundare.
Învaţă să previi bolile prin propria forţă interioară, asigurând, astfel, un echilibru vital în organism.Starea noastră de sănătate este dependentă de corpul fizic, minte, spirit, mediul înconjurător şi, nu în ultimul rând, mediul social. Aceste elemente, fiecare în parte, sunt „rotiţele” mecanismului care ne ajută să funcţionăm aşa cum trebuie.

Din culisele biorezonanţei

Investigarea pacientului prin biorezonanţă este diferită de metodele medicinei clasice (alopate), astfel, persoana este tratată incluzând factorii mentali și sociali, nu numai simptomele bolii. Elisabeta Stan, specialist în biorezonanţă, ne ajută să scoatem acest procedeu din umbra de mister. „Un test de biorezonanţă executat corect”, ne spune dânsa, „are în vedere evaluarea stării de sănătate a unui pacient, precum şi echilibrarea energetică a sa şi durează minimum 45 de minute.”

Dincolo de pragul cabinetului

Sistemul de investigare prin biorezonanţă se face pe computer, pe baza unui program foarte complex. Doar un practician licenţiat poate diagnostica un pacient. În timpul testării, există funcţii şi opţiuni în program, care să permită efectuarea în acelaşi timp a celor două operaţiuni. În urma investigării, se face un plan de terapie, şi, în funcţie de acesta, se stabilesc remediile, programul de detoxifiere şi durata acestora.

Dacă vrei, se poate…

„Puterea minţii e enormă în vindecare”, ne spune Dragoş, care a „îmblânzit” prin biorezonanţă efectele hipotiroidismului asupra organismului său. Doamna Costina Fulga, lucrând în cercetare, s-a informat minuţios înainte de a trece pragul cabinetului de tratament. Şi, într adevăr, maşinăria proiectată pentru efectuarea analizelor cosmonauţilor, căci asta a fost, iniţial, aparatul folosit la măsurători energetice în biorezonanţă, aşa cum ne asigură dânsa, a funcţionat în cazul problemei de sănătate cu care se confruntă. Și aceasta nu este deloc una uşoară, fiind vorba de o tumoare cerebrală aflată între creierul mare şi cel mic, neoperabilă, dar tratată cu „Gamma Knife”.
În urma şedinţelor săptămâ­nale de biorezonanţă, efectuate timp de trei ani, stările de rău s-au ameliorat şi îşi poate continua eficient activitatea profesională, care este una chiar solicitantă din punct de vedere neurologic.  Doamna Daniela Butuşariu, care tratează prin biorezonanţă hipertiroidismul, de asemenea recomandă terapia aceasta. Chiar dacă, la început, a avut o mică strângere de inimă în ceea ce priveşte metoda de tratament, ne asigură că a obţinut o îmbunătăţire evidentă a stării de sănătate.

În biorezonanţă, cheia sănătăţii e la tine

În concluzie, această formă de tratament are la bază educarea fiecăruia dintre noi în ceea ce priveşte responsabilitatea pentru propria sănătate. Trebuie să ne recunoaştem forţa interioară de a ne vindeca, să identificăm semnalele transmise de organism şi să acceptăm măsurile de schimbare .

Sănătatea înseamnă echilibru

Când apar „probleme tehnice” într-unul sau mai multe dintre aceste planuri enumerate mai sus, organismul va trage un semnal de alarmă, adică ne vom simţi rău. Cu alte cuvinte, atunci când un factor stresant tulbură armonia, nu trebuie eliminat simptomul, ci cauza acestuia. În medicină, prin tratament, se intervine pentru înlăturarea stării anormale, fapt care duce la scăderea capacităţilor de apărare proprii organismului. Practic, se şterge doar urma indiciului că lucrurile nu sunt tocmai în regulă. În plus, corpul se adaptează la factorul stresant şi, astfel, se instalează boala. De cele mai multe ori, cauzele bolii sunt: stresul, ereditatea, alergiile, factorii mentali, toxicitatea, traumatismele, factorii patogeni, deficienţele de substanţe nutritive.

Un remediu pentru fiecare prin biorezonanţă

Testul poate fi aplicat oricărei persoane, indiferent de sex sau de vârstă, cu excepţia celor care au afecţiuni severe cardiace şi a celor cu afecţiuni psihice grave. Acesta este utilizat în tratarea afecţiunilor şi dezechilibrelor sistemului osos, digestiv, excretor, nervos, genital, hormonal, muscular, în tratarea alergiilor, stimularea imunităţii, în terapia cancerului sau în tratarea durerii.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter