Vrei un antrenament intens, cu rezultate rapide, care să îţi testeze limitele?

De PR, pe Ultimul update Vineri, 27 aprilie 2018, 14:40

In România, doar la World Class!
Grit Series reprezintă combinaţia ideală între durată şi eficienţă. 30 de minute şi un corp remodelat.
Toţi visăm la rezultate palpabile, în timp record, iar antrenamentele în interval, de înaltă intensitate, reprezintă ultima tendinţă în fitness. World Class România se bucură să le ofere membrilor, în exclusivitate pentru ţara noastră, posibilitatea de a practica un astfel de antrenament, unul dintre cele mai complexe şi mai noi: Grit Series by Les Mills Nordic. Este un antrenament foarte intens, gândit pentru cei care vor rezultate şi noi provocări. Cunoştinţele solide de antrenament sportiv şi de fiziologia efortului ale suedezilor de la Les Mills Nordic stau la baza noului concept. Înainte de a fi implementat, acesta a fost testat în întreaga lume, fiind întâmpinat cu entuziasm şi dovedindu-şi capacitatea de a accelera metabolismul şi a arde grăsimile.
Grit Series sunt antrenamente de treizeci de minute, compuse din exerciţii simple, dar de intensitate ridicată, datorită dozării efortului astfel încât să îţi soliciţi corpul la maximum.

Spre deosebire de clasele de aerobic obişnuite, orele de Grit se desfăşoară în grupuri mai restrânse pentru ca antrenorul să aibă posibilitatea de a supraveghea îndeaproape prestaţia şi evoluţia fiecărui participant, putând fi considerat mai degrabă un antrenament personal de grup. Mişcările executate exploziv, pe ritmuri antrenamente, sunt o modalitate eficientă de intensificare a metabolismului.

„Cred că, în acest moment, antrenamentele Grit Series, sunt cele mai eficiente clase de condiţie fizică, tonus muscular si autodepăşire“, spune Iulian Panait – Personal Trainer, Aerobic & Cycling Instructor la WORLD CLASS Health Academy.

Tipuri de clase Grit

Iulian Panait – Personal Trainer, Aerobic & Cycling Instructor la WORLD CLASS Health Academy, iti spune la ce trebuie sa te astepti daca te-ai hotarat sa-ti faci rezervare la unul dintre programele Grit:

„In cazul Grit Strenght, se lucrează cu greutăţi – bare, discuri, gantere. Este o clasă foarte intensă, care implică toate grupele musculare, şi ajută la arderea mai multor calorii decât orice altă clasă, atât în timpul antrenamentului, cât şi după.
Grit Plyo este clasa în care ne’jucăm’. Folosim step-ul şi se facem exerciţii pliometrice. Grit Plyo creşte rezistenţa, forţa în picioare, agilitatea şi viteza. Este un concept foarte bun şi prin faptul că, până acum, aceste metode atletice nu au fost folosite în antrenamente de grup.
Grit Cardio te ajută să arzi rapid grăsimile şi să-ţi îmbunătăţeşti capacitatea atletică. Antrenamentul combină exerciţii cu greutatea corporală, de impact ridicat, cu un ritm de lucru exploziv. Arderea caloriilor este maximizată în timpul efortului şi continuă multe ore după încheierea clasei”
, incheie Iulian Panait – Personal Trainer, Aerobic & Cycling Instructor la WORLD CLASS Health Academy

Beneficiile antrenamentelor Grit:

– accelerează metabolismul;
– asigură rezultate vizibile în timp scurt;
– îmbunătăţesc funcţionarea aparatului cardio-respirator, reduc riscul de boli cardiovasculare şi măresc densitatea osoasă;
– tonifică şi sculptează grupele musculare cheie;
– ard calorii şi asigură supleţea corpului;
– cresc capacitatea de coordonare şi agilitatea;
– îţi asigură o postură mai bună, stabilitate şi forţă la nivelul musculaturii abdominale şi a spatelui;
– generează o mai mare încredere în sine.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter