10 trucuri ca să-l ţii lângă tine pentru totdeauna

De Lumea Femeilor, pe

Relaţia voastră este solidă, bine închegată, iar voi vă iubiţi ca-n prima zi? Nu te culca pe-o ureche! Învaţă cum să-ţi păstrezi iubitul lângă tine pentru totdeauna! Au trecut nişte ani de când v-aţi cunoscut şi simţi nevoia să revigorezi un pic relaţia? Iată câteva sfaturi pentru a reaprinde pasiunea şi flacăra iubirii.

Trezeşte-l dimineaţa cu sărutări tandre

Ora 7 dimineaţa. Trezeşte-l uşor, sărutându-l tandru şi şoptindu-i încet „te iubesc”. Ademeneşte-l apoi cu aroma unei cafele sau ciocolate fierbinţi, pe care i-o plimbi pe la nas. Ce poate fi mai plăcut decât atât? Iubitul sau soţul tău se va trezi plăcut surprins şi bine dispus. Cu siguranţă, îţi va fi recunoscător!

Mici surprize de zi cu zi

Desenează cu un ruj pe oglinda de la baie o inimă mare şi scrie deasupra „Te iubesc!” Lasă-i bileţele de dragoste pe masa din bucătărie, lipite pe frigider sau strecoară-i-le în buzunare. Imaginează-ţi ce faţă va face când va da peste ele! Îi poţi face şi mici cadouri pe care să le poată lua cu el când este plecat său să le ţină la birou: o fotografie veche cu voi doi sau un obiect care să-i amintească mereu de tine.

Uimeşte-l în fiecare zi!

Uită-te împreună cu el la un meci de fotbal sau cumpără bilete la un meci pe stadion! Încearcă să te bucuri de bucuria lui şi s-ar putea să devii şi tu o microbistă! Îl vei uimi pur şi simplu!

O cină romantică la un restaurant

Rezervă într-o seară o masă la restaurant şi luaţi o cină romantică. Nu trebuie să existe un motiv anume pentru a vă simţii bine! Comandă o sticlă de şampanie, apoi meniul lui preferat şi staţi la taclale până târziu în noapte.

Poartă lenjerie sexy

Este bine ca, din când în când, să renunţi la lenjeria din bumbac de pe vremea bunicii! Impresionează-ţi iubitul cu o ţinută sexy, din mătase. Te va redescoperi la fel de frumoasă şi de atrăgătoare ca-n prima zi în care v-aţi cunoscut. Iar dacă vrei să-l dai gata, încearcă, mai în glumă, mai în serios, un număr de striptease în dormitor.

Lasă-i libertate!

Nu fi acaparatoare şi posesivă! La început acest lucru ar putea să-l măgulească, dar, cu timpul, se va simţi închis ca într-o colivie. Vrea să iasă cu prietenii la o bere? Nu te opune! Lasă-i libertate de mişcare şi fă-l să se simtă independent!

Planuri pentru un weekend de vis

Vine weekend-ul! Propune-i o ieşire la iarbă verde, o plimbare în aer liber sau chiar o mică excursie. Iar dacă vremea nu vă permite asemenea escapade, puteţi ieşi la film sau să mergeţi în vizită. Este de preferat la nişte prieteni comuni şi apropiaţi vouă.

Ai grijă de corpul tău!

Oricărui bărbat îi plac femeile îngrijite, care dau importanţă aspectului lor fizic. Chiar dacă sunteţi de multă vreme împreună, nu-ţi pune pătura-n cap! Îngrijeşte-ţi unghiile şi mâinile folosind creme hidratante, mai ales pe timp de iarnă! Foloseşte uleiuri de corp, creme şi loţiuni. Vei avea o piele catifelată, iar soţul sau iubitul tău cu siguranţă nu va rămâne indiferent!

Aminteşte-i clipe frumoase din trecut

Invită la cină persoane dragi lui care să vă amintească amândurora de primele momente trăite împreună sau de clipe fericite din trecut. Mergeţi în locurile în care aţi petrecut luna de miere sau cel mai frumos concediu al vostru.

Vorbeşte-i deschis despre sex

Sexul nu trebuie să fie un subiect tabu pentru voi. Dimpotrivă! Vorbeşte-i deschis despre toate problemele, dar şi despre momentele plăcute când te-a făcut să te simţi ca-n Rai! Comunicarea este cea mai bună soluţie în astfel de situaţii.

De evitat

– nu muta pe alt canal atunci când el se uită la ştiri sau la un meci de fotbal;
– nu stabili o regulă din a merge în vizită la părinţii tăi. Vizitele dese ar putea să-l plictisească. Mai răruţ, că-i mai drăguţ!
– nu-i cere să te aştepte prin magazine atunci când vrei să-ţi cumperi haine. Roagă mai bine o prietenă să te însoţească!
– nu pierde vremea la supermarket cotrobăind ca un şoricel prin toate rafturile sau cumpărând tot magazinul! Cu siguranţă, îşi va pierde răbdarea!
– nu-l lua cu tine atunci când îţi vizitezi prietene pe care el nu le cunoaşte;
– nu-i face observaţie în public (de faţă cu prietenii

Foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter