Ştefan Bănică şi Andreea Marin: Radiografia unui divorţ anunţat. Vezi primele semne

De Diana Zagrean, pe Ultimul update Miercuri, 01 septembrie 2021, 13:58

Ştirea despărţirii lui Ştefan Bănică de Andreea Marin a tulburat apele în mass-media românească. Multă lume a rămas şocată de divorţul anunţat deşi semnele că relaţia celor două vedete scârţâia nu au fost tocmai discrete. Iată care au fost indiciile care prevesteau divorţul dintre Ştefan Bănică şi Andreea Marin.
Ştefan Bănică s-a despărţit de Camelia Constantinescu la un an după începerea relaţiei cu Andreea Marin
Deşi relaţia cu Andreea Marin a început în 2005, Ştefan Bănică nu a rupt legăturile cu fosta lui iubită, Camelia Constantinescu decât în anul 2006. Mama primului său copil (Radu Ştefan, 10 ani) a aflat o mare parte din evoluţia relaţiei celor două vedete din presă, ea fiind ocupată cu construirea casei în care ar fi trebuit să se mute familia. Surpriza surprizelor a fost atunci când a aflat că Andreea Marin şi Ştefan Bănică s-au căsătorit în Statele Unite, în 2006.
Ambii au mai trecut printr-un divorţ
Andreea Marin nu este la prima decepţie în dragoste. Primul ei mariaj, cu directorul de marketing Cristian Gheorghiţă a fost unul adolescentin, de început de drum şi cei doi au divorţat după trei ani.
Ştefan Bănică a mai fost şi el căsătorit, cu Mihaela Rădulescu din 1994 până în 1999. Motivul oficial al despărţirii celor două vedete nu a fost făcut public, dar se pare că infidelităţile cântăreţului au avut ceva de-a face cu tristul eveniment.
Declaraţiile ambigue făcute de Andreea Bănică de-a lungul timpului
Fosta „Zână a Surprizelor” a făcut, în mai mutle rânduri, diverse declaraţii care au contrariat presa şi publicul din România. Nu de puţine ori s-au iscat zvonuri că mariajul ei cu Ştefan Bănică ar fi aproape de final, dar vedeta a negat de fiecare dată cu vehemenţă astfel de idei.
Pe de altă parte, Andreea Marin a declarat chiar că este nefericită şi că această stare a ajuns să-i facă plăcere.
„Sunt nefericită, aş putea spune. Întotdeauna. Pentru că întotdeauna am un vis care urmează a se împlini şi pe care nu am reusit să-l duc la îndeplinire. Aştept ca următorul vis să se împlinească şi nu mă simt bine până nu-l văd realizat.
Vezi ce a declarat Andreea Marin Bănică într-un interviu exclusiv pentru Unica.ro despre depresia de care a suferit si cum a sprijinit-o Ştefan Bănică în momentele grele.
Îmi place starea asta de nefericire,e pentru că asta mă face să mişc motorul din mine. Asta mă face să trăiesc şi să am motivaţie să trăiesc. Am avut un vis care nu s-a împlinit”.

Citeşte în continuare şi vezi semnele care prevesteau divorţul dintre Andreea Marin şi Ştefan Bănică Jr pe pagina următoare!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter