Cum să ai un somn liniștit lângă partenerul tău

De Consuela Stratulat, pe

Nimic nu este mai plăcut decât să adormi în brațele iubitului tău, dar somnul în doi nu este numai lapte și miere. Să împarți patul cu cineva poate fi o adevărată provocare, mai ales dacă ești obișnuită să dormi singură. Află cum poți avea un somn liniștit lângă partenerul tău.
Sforăitul este unul dintre motivele pentru care partenerii aleg să doarmă separat. Roagă-l pe partenerul tău să folosească un plasture care să reducă zgomotul sau cereți ajutorul unui medic. Rezolva-ți problema și reluați-vă somnul îmbrățișați.
Nu-i așa că este enervant când partenerul tău ia toată pătura? Problema are o rezolvare simplă: folosiți pături separate. Nu trebuie să vă înveliți separat, este suficient să ai una de rezervă lângă tine, iar când  iubitul tău și-o însușește, o iei pe a ta.
Nu trebuie să adormiți sau să vă treziți la aceieași oră. Poate tu stai până târziu, iar el se trezește devreme. Pentru a evita să vă treziți, folosește o veioză în partea ta de pat, pentru a limita lumina în cameră, dar a avea suficientă pentru activitățile tale. Dimineața, spune-i să nu tragă draperiile și să lase soarele să te trezească.
Dacă aveți programe diferite, folosiți tonuri diferite la alarmă. Când vei auzi soneria iubitului tău, vei ști că nu este cazul să te trezești încă.
Stresul este o problemă majoră și una dintre principalele cauze ale insomniei. Dacă vrei să eviți o noapte albă, în care partenerul tău se întoarce de pe o parte pe alta, discutați din timpul zilei și încercați să găsiți soluții la situațiile care îl tulbură.
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter