PROBLEME ÎN PARADIS! Andreea Mantea şi Ştefan Stan s-au ciondănit în direct, la TV

De Libertatea.ro, pe

Andreea Mantea a ajuns, luni seara, de urgenţă la Spitalul Floreasca din Capitală, din cauza unor dureri abdominale.
Prezentatoarea Tv a mers la spital fără să-i spună iubitului ei, Ştefan Stan, lucru care l-a scos din minţi pe cântăreţ.

„Am preferat să nu fac caz din toată treaba asta pentru că nu îmi place. Asta ţinea de viaţa mea personală. De joi am avut dureri destul de mari în zona abdomenului, nu ştiam ce ar putea fi, nu am vrut să merg la doctor, am luat calmante, sâmbătă a fost destul de grav, a trebuit să apelez la un echipaj de salvare pentru că nu mai puteam. Mi-e foarte frică de spital şi sunt genul de persoană care nu merge imediat la spital când are o problemă de sănătate. Ştiam că Ştefan are treabă şi nu am vrut să-l deranjez şi nici nu am ştiut că e ceva grav, dar în momentul în care am aflat că e grav am preferat să-l anunţ. De aici a pornit supărarea între noi. M-am speriat foarte tare, şi am crezut că Ştefan o să mă înţeleagă. Mi s-a părut că toată lumea e împotriva mea, pe mine mă durea foarte rău şi nimeni nu îmi dădea atenţie, inclusiv Ştefan”
, a spus Andreea Matea, marţi, în emisiunea pe care o moderează la Kanal D, precizând că în momentul în care a văzut că nu este înţeleasă s-a certat cu iubitul ei.

Citeşte mai multe pe Libertatea.ro.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter