Sex: Cum ieşi dintr-o relaţie neplăcută, într-un mod cât mai graţios

De Adina Radu, pe

Este greu să întreţii o relaţie de cuplu satisfăcătoare, dar este şi mai greu să nu te minţi singură şi să ştii când este cazul să pui punct. Nimănui nu-i place să fie cel care face acest pas, însă cu cât o faci mai repede, cu atât îţi vei putea vedea mai departe de propria viaţă.
Modul în care deschizi subiectul şi felul în care îi spui partenerului că relaţia s-a terminat este foarte important. Dacă se termină neplăcut, poate atârna ca o greutate asupra ta pentru o vreme îndelungată, însă dacă reuşeşti să te desparţi de iubit într-un mod elegant, te vei simţi mai încrezătoare când vei începe o nouă relaţie. Iată câteva idei ce te pot ajuta:
Schimbă-ţi punctul de vedere
Cu cât de gândeşti mai mult că îl vei face să sufere, cu atât mai greu îţi va fi să îi spui că nu mai vrei să formaţi un cuplu. Totuşi, dacă nu vă potriviţi, e mai bine pentru amândoi să vă despărţiţi mai curând decât mai târziu. Astfel, veţi putea amândoi să vă căutaţi relaţii potrivite ce pot avea un viitor. Gândeşte-te că deşi îl faci să suferi acum, îi dai libertatea să poată găsi o relaţie mai bună pentru el, în viitor.
Citeşte şi: Compatibilitate în cuplu: Află dacă vă potriviţi din limbajul trupului!
Dă-i un avertisment!
Nimic nu este mai dureros decât să fii luat prin surprindere de o despărţire. Poate fi o experienţă cu adevărat traumatizantă, aşa că înainte să purtaţi discuţia decisivă în privinţa relaţiei voastre, dă-i de înţeles că lucrurile nu mai merg la fel de bine între voi. Ba chiar, înainte să pui capăt relaţiei, ai putea purta o discuţie cu el despre ce nu mai funcţionează şi împreună aţi putea găsi o soluţie, iar apoi, dacă tot nu reuşiţi să rezolvaţi disputele dintre voi, mergeţi mai departe pe drumuri separate.

Citeşte mai multe pe pagina următoare!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter