Dragoste si sex: Flirtul la serviciu

De Lumea Femeilor, pe

Priviri iscoditoare, aprecieri legate de munca ta, un gest drăguţ, un zâmbet atunci când ai o zi proastă… Semnalele sunt evidente. Dacă ai o relaţie însă, ai grijă ca flirtul să rămână doar ceva relaxant şi distractiv la birou
Ai observat de ceva vreme că un coleg îţi ofe-ră mai multă atenţie ca de obicei? Îţi susţine punctele de vedere în şedinţe, îţi face complimente, te întreabă de hobby-urile tale. Brusc, ai des-coperit un prieten şi te simţi mai confortabil la serviciu. Faptul că ai o relaţie nu te împiedică să răspunzi unei atitudini prietenoase, dar e important ca, doar pentru că vrei să te distrezi, să nu intri într-un joc mai complicat, care ţi-ar putea afecta viaţa de familie.

Care ar fi limitele?

E greu de trasat o limită clară până la care poţi ajunge. Aceasta pentru că, atunci când ai o relaţie şi accepţi să flirtezi cu un coleg, e posibil ca anumite lucruri să nu meargă bine acasă. În acest context, flirtul poate fi văzut şi ca un semnal de alarmă. Depinde acum ce-ţi doreşti. Să conştientizezi problemele de acasă şi să încerci să le rezolvi sau să vezi către ce merge prietenia de la birou. În al doilea caz, ia în considerare că te poate lua valul şi că nu vei mai fi obiectivă.

Cât de departe se poate ajunge?

Primul semn că e mai mult decât o prietenie apare când discuţiile voastre din pauzele de ţigară, cafea sau de prânz depăşesc sfera profesională sau conversaţiile generale şi se îndreaptă către viaţa personală. În acest caz, colegul amabil se transformă în confidentul tău. Vei găsi înţelegere şi o persoană drăguţă care te va asculta când ai probleme şi alături de care vei împărtăşi momentele de bucurie. Acceptarea unei invitaţii în oraş, după serviciu, unde să vorbiţi în linişte, departe de privirile curioase ale colegilor, poate fi
primul pas către o relaţie ce depăşeşte graniţele biroului.

Începutul unei relaţii…

Nu puţine sunt poveştile de iubire de la serviciu. Stai cu acea persoană toată ziua şi, inevitabil, apar atât interesele comune, cât şi o anumită solidaritate. Dacă amândoi priviţi totul ca pe o aventură, e important să uitaţi de telefoane sau mesaje la ore nepotrivi-te ori în weekend-uri. În cazul în care această aventură se prelungeşte, gândeşte-te la relaţia ta actuală şi încearcă să cauţi cea mai bună decizie pentru liniştea ta.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter