Sex: Poveşti nebuneşti cu şi despre alăptat

De Adina Radu, pe
Sex

Alăptatul mereu a fost un subiect de discuţieîntors pe toate feţele: până la ce vârstă îţi alăptezi copilul, dacă alegi până la urmă să faci asta, foloseşti o pompă sau nu, alăptezi doar copilul sau şi animalul de companie, dar soţul…? Citeşte mai departe cinci poveşti teribile despre alăptat.
Alăptat erotic
Un reportaj de la televizor a arătat de curând un bărbat care se excita doar la gândul că poate fi alăptat de soţia sa. Astfel, cei doi au făcut un copil, iar mama nu a hrănit doar copilul, ci şi soţul a băut lapte de la sânul ei. Mai mult chiar, bărbatul susţine că laptele de mamă i-a tratat disfuncţia erectilă de care suferea înainte să poată „profita” din plin de laptele soţiei sale.
Alăptatul animalului de casă
O femeie din statele unite a ajuns pe primele pagini ale ziarelor după ce a dezvăluit lumii întregi că îşi alăptează câinele. Mai mult chiar, Terri Graham a povestit că nu şi-a alăptat propriii copii, dar „se simte întregită şi o mamă adevărată” de când a început să-şi hrănească patrupedul de la sân.
În urmă cu patru ani, o altă femeie, din Marea Britanie, făcea o mărturisire asemănătoare: îşi hrănea şi pisica şi copilul de la acelaşi sân. Ea susţine că era o experienţă uimitoare şi speră că băiatul ei nu o va considera o ciudată atunci când va fi destul de mare să înţeleagă ce făcea mama lui.
Bizar: Top 4 femei care alăptează animale
Dar dacă nici cazul acesta nu este de ajuns, ce-ai zice dacă ţi-aş spune că o femeie din Zimbabwe îşi hrănea cele 26 de pisici cu lapte de la propriul sân. Pe de altă parte, femeia avea probleme psihice şi a fost închisă la un spital de nebuni, după ce şi-a dat fiica afară din casă spunând că este un goblin şi a ţinut în casă cadavrul mamei sale, timp de patru zile, fără să anunţe pe cineva că femeia a decedat.

Citeşte mai departe pe pagina următoare!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter