Emily Burghelea, ținta criticilor pe Instagram. Cum și-a fotografiat fiica

De Unica.ro, pe

Pe 8 aprilie 2021, Emily Burghelea a devenit mama unei fiice. Modelul și iubitul ei s-au căsătorit în noiembrie 2020. „Slujba a fost dumnezeiască, nu m-am putut opri din plâns, iar sentimentele trăite nu se pot compara cu nimic. O combinație de o profunzime nemaiîntâlnită.

Fiecare cuvânt vibra atât de puternic încât simțeam că-mi străbate tot corpul, și-mi face pielea de găină. Aveam impresia că totul strălucește și suntem în altă lume. Îl țineam de mâna pe iubitul meu și parcă deveneam unul și același, binecuvântați de Dumnezeu.

Mirosul, cântecul, cuvintele rostite de preot, totul era mai frumos. Știu că vă doriți să vedeți poze cu rochia în întregime, urmează să le postez și pe acelea însă până atunci… vă invit să retrăiți alături de mine fiecare moment emoționant din biserica”, a scris Emily atunci.

Emily Burghelea, ținta criticilor pe Instagram. Cum și-a fotografiat fiica

Recent, fosta asistentă TV a fost criticată pentru o fotografie postată pe Instagram. În imagine, Emily își alăptează fiica. „Alăptarea este un proces natural care trebuie normalizat! Mult prea multe femei consideră că este un gest rușinos și sunt jenate să facă asta în public. Să facem un exercițiu de imaginație….

Bebelușul plânge de foame. Mama este în public. Îi este rușine să alăpteze. Caută un loc ferit. Nu găsește. Bebelușul plânge și mai tare. Până când mama găsește un loc în care să nu o vadă nimeni, poate trece o vreme, timp în care bebelușul trece printr-o perioadă de disconfort.

De ce este nevoie să se întâmple toate astea? Alăptarea este ceva normal, este în regulă să îți hrănești bebelușul în public! De curând s-a dat chiar și o lege care permite acest lucru! Aleg să postez pentru că vreau să încurajez mămicile și viitoarele mămici să alăpteze dacă pot!”, a scris Emily pe Instagram

Citește și:

Cleopatra Stratan și Edward Sanda, o nuntă atipică. Ce tradiție nu vor respecta

Doinița Oancea iubește din nou! Prima imagine cu actrița și cu noul ei iubit

Adela Popescu, despre prima noapte acasă cu al treilea fiu: „A fost grea”

Reacțiile au fost și pro și contra. „Și eu îmi alăptez fetița în public și chiar nu mă interesează ce crede lumea. Cum mănânc eu la un restaurant așa are dreptul și copilul meu să fie hrănit; Este un moment special, nu este nimic rușinos; Cu o singură poză nu vei reuși să elimini mentalitatea oamenilor din România…”, au fost doar câteva dintre reacțiile pozitive.

„Alăptarea este un proces natural, de-acord, dar să postezi o poză alăptând, asta nu înțeleg. Una e când ești în public și bebe vrea să mănânce și alta e când postezi o poză în mod voluntar pe net. Crezi că noi nu știm cum arată un sân? Sau ce anume voiai să subliniezi/arăți/demonstrezi? Înțelegi diferența? Nu critic și nu dau hate, doar că ăsta e punctul meu de vedere;

E una să o faci dacă ești nevoită unde te apucă, te văd câțiva, dar aici te-ai expus de tot și nu înțeleg rostul. Și relațiile intime sunt un lucru firesc, dar nu mă pozez să o expun pe Instagram”, au fost câteva dintre reacțiile negative.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter