O femeie își alăptează fetița de 4 ani. Cum au reacționat oamenii pe internet

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 12 decembrie 2019, 17:10
O femeie alăptează de aproape 5 ani. Melissa Ostroth are două fetițe și a făcut o singură pauză de la alăptat, timp de trei luni.

Melissa, în vârstă de 34 de nai, din Toledo, SUA, a știut dintotdeauna că își va alăpta copiii, după ce și-a văzut mama alăptându-i frații pe când era copil. Tânăra a devenit mamă la rândul ei, iar cele două fete ale sale, Elimia (4 ani) și Wrenly (2 ani) continuă să fie alăptate.

Ea a decis că nu va întrerupe alăptatul decât în momentul în care fiicele sale vor dori asta.

De aproape 5 ani, Melissa se află la dispoziția fetelor ei. Asta înseamnă că le alăptează oricând doresc ele, indiferent de locul în care se află. A avut o singură pauză, de trei luni, când nu a alăptat, după ce Emilia nu a vrut să mai sugă deoarece nu îi plăcea gustul de colostru, femeia fiind însărcinată cu cel de al doilea copil.

Melissa chiar și-a făcut o pagină de Instagram în care vorbește despre alăptat. Ea speră să fie o sursă de inspirație pentru alte mame și să le arate femeilor că nu trebuie să le fie rușine că își alăptează copiii și după vârsta de 1 an.

Deși a primit susținerea unor internauți, alții nu au reacționat prea bine. Melissa a primit chiar și amenințări cu moartea, a fost acuzată că își abuzează copiii și că alăptează pentru propriul beneficiu.

Vezi în Galeria FOTO mai multe imagini cu Melissa și copiii ei.

Sursă foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter