Biletul unei mirese către mămicile de la nunta ei a stârnit furie pe internet. Ce scria pe bilet

De Adina Radu, pe
Mama a doi copii a fost invitată la nunta celui mai bun prieten al soțului ei. Soțul ei era cavaler de onoare și de abia așteptau să ajungă la ceremonie și petrecere. Din nefericire, viitoarea mireasă a adăugat un bilețel la invitația de nuntă. Biletul a fost publicat pe internet și a stârnis un val de furie.

În bilet scria “Pentru toate mămicile care alăptează să știți că ne gândim la voi. Știm că veți avea nevoie să alăptați în timpul evenimentului nostru, așa că am aranjat un loc potrivit pentru a vă hrăni copiii, pentru a nu o face în public în fața familiilor și prietenilor noștri.

Pentru confortul vostru am organizat în toaleta femeilor o zonă confortabilă, privată și care este dotată cu scaune și pături pentru bebeluși.

Vă rugăm să folosiți această zonă pentru a alăpta. Mulțumesc. ”

Mama ce a primit biletul nu a vrut să refuze invitația și cerut ajutorul pe un grup de pe Facebook. Inițial s-a gândit cum să gestioneze situația, așa că inițial s-a gândit să lase copiii la o prietenă care încă alăpta, apoi s-a răzgândit și voia să își aducă bebelușul la nuntă, dar să nu-l alăpteze în toaleta restaurantului pentru că dacă ea nu mănâncă în camera aceea, nici copilul ei nu o va face.

Femeia a ales să mergă până la urmă la nuntă, dar a refuzat să își aducă copiii.

Sursa foto 123rf

Citește și Anca Serea: „Sunt pro alăptatul în public“

Citește și Experiența neplăcută de care a avut parte o mamă în timp ce își alăpta copilul în tramvai

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter