Exclusiv. Diana Bart a alăptat în public: “Nu trebuie să te dezbraci…”

De Mădălina Manole, pe
Pentru Diana Bart anul acesta a fost plin de realizări. Îndrăgita prezentatoare de la Prima TV s-a căsătorit și a devenit mămica unei fetițe minunate, pe care a botezat-o Maria Sofia.

Diana a povestit pentru Unica cum i s-a schimbat viața de când a născut și cum se simte în noua ipostază, cea de mămică: “Abia acum pot să spun că trăiesc fericirea absolută. Rolul de mamă m-a schimbat mult. Gândesc mai profund acum și conștientizez mult mai bine lucrurile. Nu mă văd să devin o mamă severă pentru că încerc încă de acum să am o colaborare și o comunicare bună cu cea mică. Ceea ce văd, trăiesc și simt, îi povestesc și ei și multă lume mi-a spus că este un copil vesel și fericit. Mi-aș dori să reușesc să-i imprim trei valori morale importante: integritatea, sinceritatea și modestia.”

Diana Bart alapteaza in public

Diana Bart a vorbit deschis despre un subiect destul de controversat al zilelor noastre, și anume alăptatul în public: “Alăptatul este cel mai intim moment al meu cu cea mică. Într-adevăr a trebuit și eu să o hrănesc în public, dar am mascat cu o păturică momentul. Consider că alăptatul în public trebuie făcut într-un mod discret, adică nu trebuie să te dezbraci și să-ți expui sânul în văzul tuturor.” – a declarat, în exclusivitate pentru Unica, Diana Bart.

Citește și – Ingredientul nelipsit din dieta Dianei Bart. Chiar dacă alăptează, tot îl consumă

Citește și – Diana Bart câștigă competiția culinară. Iată rețeta cu care i-a dat gata pe toți!

Sursă foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter