Actrița Jessica Szhor a dezvăluit sexul bebelușului

De Adelina Duinea, pe Ultimul update Marți, 23 februarie 2021, 11:00

Actrița Jessica Szhor (35 de ani) este însărcinată cu primul ei copil și al jucătorului profesionist de hochei Brad Richardson (35 de ani). Miercuri, 23 septembrie, actrița a dezvăluit în mediul online că ea și iubitul ei vor deveni părinți pentru prima oară.

Actrița Jessica Szhor a dezvăluit sexul bebelușului

Recent, tot în mediul online, actrița a dezvăluit ce temeri are legat de alăptare. „Ar trebui să fiu stresată din cauza alăptării?”, a întrebat. „Iau un curs micuț de alăptarea și trebuie să urmăresc un videoclip, dar am emoții”, a continuat.

„Am emoții când vine vorba de alăptat. Este greșit?”, a mai întrebat. Într-una dintre următoarele filmări, actrița se uită șocată la respectivul videoclip, iar în alta, privește în transă.

Jessica Szhor: „Abia așteptăm să te cunoaștem”

La sfârșitul lunii septembrie, în dreptul unei fotografii alb-negru în care-i era vizibilă sarcina, Jessica a scris: „Plină de bucurie”. Cu două săptămâni în urmă, perechea a dezvăluit sexul bebelușului. În dreptul altei imagini, actrița a scris: „Abia așteptăm să te cunoaștem, bebelușa noastră!”.

Jessica și Brad și-au făcut relația publică în luna martie a anului 2019. Cu toate acestea, potrivit Us Weekly, perechea își începuse relația cu mai mult timp în urmă. Din martie și până acum, actrița a publicat numeroase fotografii alături de partenerul ei.

Într-un postare din ianuarie 2020, Jessica scria: „Sunt recunoscătoare pentru tine azi și în orice altă zi! Știu că îți zic asta adesea și că nu este nevoie să scriu și în online …

Dar voiam ca cei care mă urmăresc și care sunt interesați de viața mea să știe că ești un bărbat special cu o inimă imensă și că sunt norocoasă să te fi întâlnit”.

Înaintea acestei relații, Jessica a format cupluri cu sportivii Scotty McKnight și Aaron Rodgers și cu actorul Ed Westwick, pe care l-a cunoscut pe platourile de filmare ale serialului Gossip Girl.

Foto: Instagram

Citește și:

De ce nu vrea Augustin Viziru să dezvăluie identitatea partenerei lui de viață

Persoanele cu sindromul Down sunt mai vulnerabile infecției cu noul coronavirus

Ricky Martin a publicat o fotografie rară cu Renn, fiul lui cel mic

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter