Cum se schimbă viaţa ta sexuală după ce te căsătoreşti?

De Adina Radu, pe
Sex

Odată ce te-ai căsătorit, viaţa ta sexuală se poate schimba cu totul. Dacă devine mai rea sau mai bună ca înainte, asta depinde de tine şi de partenerul tău. Iată care sunt schimbările majore ce pot avea loc în viaţa ta, după ce te căsătoreşti:
Partidele lungi…
În primul an de căsnicie veţi avea parte de experienţe extraordinare în viaţa sexuală, însă pasiunea de la început trece cu timpul dacă nu ştiţi să o păstraţi. Dacă la început vă acordaţi destul timp pentru a face sex, în timp veţi avea tot mai multe lucruri de adăugat în orar, încât veţi deveni experţi ai partidelor scurte – mai ales dacă aveţi şi copii. Acestea pot fi fierbinţi şi incitante, dar în timp pot duce la o viaţă sexuală nesatisfăcătoare.
Fără ruşine
Vă cunoaşteţi destul de bine şi de atât de mult timp încât lucrurile care la începutul relaţiei te-ar fi îngrozit – de exemplu gazele ori picioarele neepilate – acum le luaţi ca pe nişte lucruri perfect normale, de care vă amuzaţi împreună.
Încă un plus al faptului că vă ştiţi de ani buni este că puteţi face sex şi cu lumina aprinsă. Dacă înainte preferai să o stingi pentru că nu te simţeai sigură pe tine, acum nu mai există aceeaşi problemă, tocmai pentru că vă cunoaşteţi atât de bine.
Sex în vacanţă
Cuplurile căsătorite ştiu cel mai bine cât de plăcut şi satisfăcător este să faci sex în vacanţă. Scăpaţi de rutina zilnică, scăpaţi de dormitorul vostru şi scăpaţi de programul încărcat. Sunteţi împreună, sunteţi departe de casă. Ce rămâne de făcut?

Citeşte mai multe pe pagina următoare!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter