Sex: Cum să fii absolut irezistibilă în pat

De Adina Radu, pe

Ştii că te iubeşte aşa cum eşti şi deja, pentru el, eşti irezistibilă. Dar poţi fi mai mult de atât şi este important să te simţi extraordinar, mai ales dacă stai te afli în pat, lângă el. Citeşte mai jos câteva sfaturi ale experţilor:
Mâncăruri „sexy”
Sau cele care îţi cresc apetitul sexual, afrodisiacele. Nici nu este nevoie să cheltuieşti mult ca să-ţi cumperi produse care să fie afrodisiace – cele mai cunoscute sunt scoicile, caviarul şi trufele – ci şi fructe sau legume comune te pot ajuta în acest mod.
Asparagusul, avocadoul şi busuiocul îţi pot afecta hormonii de la nivelul creierului, îmbunătăţind starea ta de spirit şi crescând libidoul. Mai poţi consuma ananas – este bun pentru că „îmbunătăţeşte” gustul şi mirosul – zmeură şi căpşune.
Sex: Cele mai scumpe metode de masturbare
Arome provocatoare
Vanilia este unul dintre mirosurile afrodisiace care îi excită pe bărbaţi. Te poţi unge cu un pic de ulei de vanilie la încheieturi. Mai mult, dacă nu vrei să apelezi la lumânările parfumate – chiar unele studii arată că fumul emanat de acestea scad calitatea spermei – poţi folosi uleiuri parfumate de lavandă, mosc sau ylang-ylang. Ţine-le cât mai aproape de patul tău.

Citeşte mai multe pe pagina următoare!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter